Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
černej čaj
ostříhat? jakože si zaskákánu do Brna tě ostříhat? když máma, sestra ani pudlice nikdy neměly přesnou představu, ale ve finále byly vždy všechny spokojené… s přesnou představou bych mohla dopadnout jako ta kadeřnická kopyta 😳
Milena z Prahy
já ti neporadím, jsem býložravec a kupuji maso jen občas pro rodinu, když je pozvu na oběd. A kupuji pouze bio maso od farmy Holovský, prodávají na trzích na Jiřáku a na Smíchově. Naposledy jsem koupila 4 kila vepře, udělala knedlíky a dvoje zelí, naservírovala to osmi lidem… hnědá doufala, že si alespoň vylíže pekáč, žel pekáč chodilo na tajňačku vylizovat po obědě těch osm lidí…
Petrs01… a ostatní, které zajímají cizí psi… 🙂
dnes mě hnědá převezla jak skořápkář!
Ve čtvrtky mám HO. Byla jsem s holkama venku kolem třetí, v pět přibíhá hnědá a že jako něco chce… no, co chceš, byly jsme před dvěma hodinami… hnědá ke dveřím a zase ke mně… ne né…vlastně ty jsi nekakala… tak hnědá znovu jak pro blbce běží ke dveřím a zpět… venku mráz, doma teplo… ok, ok… tak se tedy obléknu. na rychlovku, jo?
tak jsem na ně hodila ohlávky, na sebe bundu a čepici, bez rukavic, jen pytlíky do kapsy…
a hnědá uhnula ze vchodu DOLEVA… vždycky venčíme doprava, protože zeleň je doprava… doleva se chodí ve čtvrtek v podvečer… do … do barfu 🙈
táhla mě jak na vodních lyžích, nezájem, že máš plný mrazák mrtvol, prostě je čtvrtek…
zmrzlý ruce, pes, který netahá… TAHÁ… s sebou žádnou tašku, takže zpět jdu jako naložený bojový letadlo, z každé kapsy čučí obří kost, hnědá zase letí sto metrů přede mnou jak s průjmem, aby to už jako rychle bylo rozbalený…
PetraK
za strýčka Festra ti uděluji stračenu! 😂