Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

černej čaj
    nemusite vubec topit topenin?

ne to musíme – dům není ještě zateplen, ale je tam teplota daná poměrně nízká, zůstala nastavená tak, jak se dala pro podzimní topení.

Na zdechnutí tam bude, když zůstanou zavřený dveře a topí se celý den – jako o víkendu. To jsou dveře všude dokořán a topí se tak po celém Domečku. když je to ve všední den – navíc včera jsme ještě po vyvenčení a kadeření jeli do Baumaxu kouknout, jestli tam nemají vhodnou dlažbu na dvůr – nemají – takže se roztápěla až v půl osmé a to udělá tak pěknou teplotu akorát.

Dneksa su v kanclu sama! Muzu si vetrat jak se mi zachce tak si tu udrzuju prijmenych 19-20:D
    to by mi při sezení upadly nohy, ono teda já tu u taky celoprosklenýho okna přes celou místnost mám cca 11°C a protože mám nohy kousek od toho okna je to „vyloženě lábuš“ dvoje fusky to jistí 😀
    A jo, v létě to tu umí pěkně péct taky, taky mám jižní stranu.

Thielli
    odkdy pejskařka utrácí za kadeřníka???
    musim. Mám konečně kadeřnici, která vyhovuje, tak si to užívám. I když jsme se shodly, že teď když člověk s čoklema furt v čepici, že je to marný, marný, marný. Ale když je dobrej střih, tak i vlasy z podčepice se dají nosit na veřejnost 😀

Nebo tě taky můžu vzít v chalupě strojkem.
    to tak toužíš vidět srýko Festera?

Petrs01
    Vidíš, bude i druhé Pikslí povídání? Jak se potkala s Mousesem?

co seš zvědavá? 😀

To víš, že mě to štve, že ten foťák nebyl při ruce. Ale ono stejně bylo nejotomilejší, jak si zavrtal tu hlavičku v polštářku 😀 😀 to by mu dal člověk hubičku……..kdyby se nebál, že přijde o očička 😀 😀

Zlatka
    Co bych já dala za to chodit do práce
    já vím, už mlčím, prdon. Ale to já jen, že bych hrozně ráda ven, procházkovat.