Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem se byla fčéra kadeřit. Jako velká holka sem si tam dojela sama. úúúžasný, zatím se mi to ešče nevochodilo ten pocit. Lidi já bych tak chtěla bejt rentiérka – šla bych se tetkon projít s čoklema. Úplně moc se mi chce jít se projít s čoklema. Pomooooooooooooooooooooct. Včéra jsme přijeli dom – a jak jsem byla ráda, že můžu zatopit v Pomněnce. Zatím jsme díky ní i přes ty mrazy nemuseli vytahovat teplotu výš. Pořád tam máme to, co na podzim. A fčéra večír jsem se smála Mousesovi. Zcela nedisciplinovaně, přes veškeré zákazy a příkazy vládního úředníka Brtnika si vlezl na gauč a že tam bude spinkat. Tak jsem mu dala pod hlavičku polštářek takovej malinkej a přikryla ho povlakem na polštář. Zavrtěl se, zachumlal a spinkal. Neměla jsem foťáka při ruce, což byla velkoškoda.
Fifi
tak si tady, když čtu o Pepinovi, vzpomínám na Taliprtku. Máš zatím jednu výhodu – je malej a věřím, že tohle v něm Ty přepereš, páč když pak je tahle duše ve velkým těle, tak to leckdy člověka dost bolí. I teď po letech, protože v těch mrazech se mi ty dva prsty, co mi povytáhla vodítkem z kloubů, hezky připomínají, že tam není vše tak, jak má být. Nu poslal Ti Trolítko silnýho elementála, abys neměla moc času smutnit. Držím palce i u nohouch. 🙂
černej čaj
A hlavne nikdo nepribehl a nerval na nas, ze dokud to nebude ze se odsud nehnem, ale hezky pozadal.
to je jinčí kafe, co ? 🙂