Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Kimi
A nejakej ten Calming pripravek si stale nevyzkousela? Vim, melu o tom tady prubezne, ale kdyz to pomohlo u Troldika a castecne i Netvora, mohlo by u staricka psiho. Pohlad ho za nas.
Thielli
On je Pepin velemazlivej a velekontaktni. Ke vsem – lidem a psum, unavenej je to doma nejvetsi zlaticko tulivy kousavy. Ale i po mesici me ma proste u prdele, to se neda rict jinak, kdyz jsme byt jen na zahrade. Zavolas pri vhodny prilezitosti na stene, ocekavas aspon minimalne hnuti uchem. On? Nic. A hluchej neni. Jde si delat svoje, ktery si usmyslel predem. Jak jsem tu uz psala. Maly stenatko vzdy nasledovalo svyho majitele, odmalinka jsem s temi svymi ne malo predchozimi stenaty budovala vztah pri schovavani, hratkach, pretahovackach atd.
Tenhle elemental? Prdlacky, kvrdlacky. Neznamy prostredi, machirek nakraci z auta a jde si. Po svym, niceho se neboji, sam si vsechno sam zvladnu. Bez snurky ani ranu. Proto pisu, ze tohle stene je naprosto jiny, takovej asocial v jistym smeru, i kdyz je hrozne socialni. Dotedka dumam, co s nim, zatim si vytvarime ty mantinely nejaky. Viz dneska ten kaktus, zkousel skakat na vysoky okno asi pred tydnem (jinak mam celkem stenevzdornou domacnost), vysvetlili jsme si, ze takto ne-e. Hup sup, dneska napad repete a vyslo mu to. Preventivneji jsem tu kytku zabezpecit nemohla. No nic, jak vidis, i pejskarsky zkuseny osoby si tu muzou zaskuhrat a politovat samy sebe. Hlavne, ze Ruzice je spokojena, to byl ucel, vytrhnout ji z depky po odchodu Troldika. Boooze, chlapecku muj trolikovatej, tys byl takovy zlaticko uz odmala, cos mi to poslal za zrudu? 😀