Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Zdarek drasalicky otylky! 🙂
    Esusova
    Diky za obrazek, vystizny. Dneska me spratek hrozne vytocil, kdyz jsem se oblikala, serval z parapetu vanocni kaktus. Prekrasnej, letitej, kvetouci, obrovskej vanocni kaktus. Zbyly z nej ohlozky olamany, snad se vzpamatuje. 🙁 Hajzlik jeden.

Cernej caj
    Vida, tak krcni pater. Stejnou zkusenost jsem ti psala, taky mi to delavala. Co se patere tyka, dodrzuju zcela stejnej postup jako ty, v tomhle pripadu na lekarskou vedu moc neverim. Toz at ti to pomuze. 🙂

Thielli
    To je krasna figurka, to je keramika? Peknej sberatelskej kousek. K hnatkam slecny Hnedy – ja mela rtw cubu po 4 ortopedickych operacich, radsi jsem se prestala stresovat, kdyz se rozpumprdlikovala a blbla se smeckou. Neco neovlivnis, staci kolikrat jen blby slapnuti v kroku a je prusvih.
    Psiska jsem zacala v zime oblikat. Pruhy jsou este maly s blbou termoregulaci, takze se housenkuje. Ruzice chytne v chladu/mlze/desti mrtvej ocas driv nez reknes boruvkovej kolac, to samy v lete v tropech po koupani. Foukne ji do vlhky srsti a ma ho tam. Takze na zdejsi rady jsem konecne vloni zakoupila ten „mokrej“ rucnik a nemuzu si ho vynachvalit.