Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

MirkaD

Mirko, ono se to má s figurkami u mě tak, že jsem spojila příjemné s užitečným. Vyjma toho, že se mi líbí, roste jejich cena. Takže já do nich opravdu po troškách ukládám peníze. Vše jsou to figurky ručně opracované a malované, jsou to omezené série, každá má číslo a certifikát pravosti: Už se nedají koupit jinak než v aukcích nebo na ebay. Ta, co stála před dvanácti lety v Bruselu 300 EUR, se dnes draží za dvojnásobek. Takže zatímco většina věcí stárne a ztrácí hodnotu, tohle by mělo hodnotu udržet, dokud se civilizace nezhroutí. Až mě strčí do pece, někdo to zdědí a snad z toho bude mít víc peněz, než kdybych mu spořila.

Boje s váhou
    K tomu jen dodám, že když vidím třeba v práci někoho, jak se láduje čokoládou, řeknu: „jestli to okamžitě nepustíš z ruky, svlíknu se tady před tebou do spoďárů, ať víš, do čeho jdeš.“

Petrs01/Fifi/PetraK/Mirka/Kimi…atd prostě všichni pesoznalci –
    poslední dny venčím holky v luxusních kabátcích Hurtta, které doufám, že budou mít hlavně na stáří, protože teď je vyndáme vždy tak pět dní v roce… No a holkám je jak v pokojíčku, ale venku chladno, takže jsou plné života… a už druhý den se mydlily vostopět, honí se, skáčou po sobě jako za mlada… jako je radost je vidět takhle zase, ale hnědá má po operaci toho prdlého vazu loni v květnu, v noze železo, druhá noha také prý není úplně OK… trochu se bojím, že tyhle skoky v mrazu nejsou pro ty nohy úplně to pravé… jsem hysterická? nebo co si o tom myslíte, prosím?