Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

k figurce-hele,je mi to fuk
    jsem se o tom bavila u strýce a tety-kamarádka,jejíž manžel si před lety koupil šííííleně drahý kolo-protože dřív jezdil závodně-jako,ne že by to bylo jeho zaměstnání,ale prostě občas nějakej závod jel,
    že to kolo bylo stejně drahý jak levnější auto-nebo tak nějak….
    a jednak-si to můžu zjistit kolik stojí
    a jednak-pokud má někdo nějakýho koníčka-ten manžel její doted rád jezdí na kole,má na to ty oblečky a tak-tak šmarja v pohodě!
    dyt každej pokud dělá nějakej koníček tak do toho vráží….
    mám kamarádk a i ten manžel té kamarádky nakonec taky,kteří dělají turistiku+jejich dovolený jsou prostě hory,kolo,
    tak mají hoodně dražších věcí na hory/turistiku-bundy,gatě,boty,batohy
    jedna z těch kamarádek mi ukazovala spešl věci typu-jakjsi tenonkej savej lehkej ruční,lehkoá,tepá mikina,nákrčníky-a jedn drahej-protože jsou tam hory její oblíben:-)))
    někdo bude cúát peníze do fotáků
    někdo do alb a papírovejch fotek-hmmm já…
    no dřív jsem kupovala Duxovi-měl na malýho psa dost slílu,hračky a míčky na šnůře ve zverimexu,každou chvíli míček bez šnůrky…já zkracovala,zkracovala,cpala snůrku zpět…
    až mi na závodech ve Zlíně holka řekla,at si koupím míčky od GAPAY-že jsou ty míčky tvrdý,a ta šnůrka tam tak přidělaná,že když ju nepřekouše,tak z míčku ji nevyrve…
    tak já starej skrblík jsem se hecla,koupila 2 míčky na šnůře….
    a kdybych je po smrti Duxe s ním nepřbila,tak je mám doted…..
    -dřív jsem ke psům nosila starý zimní bundy,věci co mě kdo dal-na -vyhazuju věci,nechceš to ke psůM????+ěci se sekáče…
    takhle věci ze sekáče si kupuju doted a nic proti nim nemám!!
    a klidně je nosím na slušno….
    ale co mi před osmi lety pořídil Martin soupravu ke psům -bundu/gatě/vestu+kšiltovku-tak jsem naznala,že dobrý psí oblečení není marný
    a třeba bez psí sukně a podzimní bundy si to už neumím představit:-)))
    no a na dřívější otázku-vyhazuju věci nechceš to ke psům??
    jsem dostala časem alergii-protože to byly často věci fakt do té popelnice…
    a ono člověk potkává venku lidi,na cvičáku lidi-a nééé že by marnivost byla má kamarádka…ale teda nemusím vypadat jak z roku raz dva…což některý ty věci fakt už byly-škaredý,vytahaný,vybledlý….
    ono je něco jinýho,když mi kamarádka z BK dala hezký věci,že jsou jí malý,když mě věnuje něco Čajík-že malý,teplý,něco prostě
    a něco jinýho když vám dá člověk s prominutím sto let starý vybledlý vytahaný starý hadry….
    takže nééé cena figurky by mě nešokovala:-))
    každej kdo má nějakej koníček a zálibu tak to něco složí….
    u mě i knížky,který pak roznáším po knihovničkách,protože na ně není místo…
    a stohy časopiosů o psech,který jdou časem do sběru-a jen si udělám knížky z oblíbených článků a seriálů na pkračování…..