Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak včera odpo-co jsem měla na sobě?-to určitě všechny tady zajímá-a jestli to někoho jako teda nezajímá-tak at to nečte:-D
jednička kasa-kde se točí vichr ze dveří a kde táhne nejvíc+se člověk z té kasy,protože je hlavní moc nejne,sice jsem průběžně doplnovala cigarety-a i tak tam často sedám/stpoupu-sed/vztyk/sed/vztyk-takže mám pak namožený stehna,ale i tak-prostě jste na jednom místě
takhle-pro neznalý-je mi většinou o dest stupnů víc zima než většině lidí…..
a převlíkám se komplet-kromě kalhotek a ponožek-i podprdu…
no,ale včera,že si na sobě schválně nechám gatě-což běžně nedělám,protože co kdybych se něčím polila,že…jednou jsem takhle kolegyni pjčovala rifle,když si čímsi polila elastáky…
no tak včera jsem měla na sobě-podkolínky,tl.ponožky
pletený elastáky,a myslivecký hunatý kalhoty,pak podprdu z merina,termotriko klimatex,tričko prac.,svetr,vestu,mikinu,šálu-tenkou,nákrčník přes UŠI!a rybníkařskou mysliveckoudekosuknu,co používám celoročně…..
mezi kolegy kolovali dotazy,kolik mám dnes vrstev,a že mám pořádnou bundu…
ehmmm-poznámka-když dáte vařit brambory,ale nezapnete je-tak se neuvaří..to já jen tak,kdyby jste se chtěli poučit:-D,zalívám je vřelou vodou,tak jsem myslela,že už vaří,když se z nich kouří…..:-D-masakr-Mirka v kuchyni…..
dnes ráno,že půjdu se psama-Dafině jsem na bundu ve stoje našila 2 tenký gumičky podél stehýnek,at jí neodlítává konec bundy,s tím,že modrá bunda,hnědá nit a bílý gumičky…..
na vycházku jsem jí dala rolák po synovcovi,bundu prošívanou-pod kterou je vždy teplo,když tam šáhnu a Žerykvi bundy 2-na rozdíl od ní nemá tak hunatou srst,
šly jsme k lípě kousek,za bránu,běhaly,pak šly oběvit lavičku,já cvakla 3 fotky,kosa,vichr,ale slunkou,daly jsme obíhačky stromů,at se roběhnou a cestou zpět několikrát přivolání na povel PIŠKOTEK!!!s pamlskama,Žeryka jsem poslala hledat látkovej kapesník,tan ho začal škubat….dostal nadaný do debilů..
ehm-poznámka 2-to já včera v práci kvůli té ruce taky-ty seš takovéééj debil-tlustě vytištěno,několikrát zopakováno….
no,došli jsme dom-zabalily se do dek a hajají-já až si budu brát rukavice,budu ščastná…….
peču králíka s kouskem bůčku,trochu cibule,česneku,kmín,snd mi nebude blbě….
Čajíku-rozesmálas mě s vysvětlením Dafininy hluchoty:-)))
Thielli,jestli jedš dnes na kole,tak jsi blázen….stejně jak Čají na výletě v dešti…:-)))))
jako mám vás ráda-ale kurna,holky,dyt to s tím sportem nepřehánějte!!!!
PetraK-hurá,hurááá,hurááá,hurááá,huráááááá
nejsu v tom sama,,samááá,nejsu v tom samáááááááá-huráááááá
prosímtě,nejsu škodolibááááá-TO VŮBEC!!!!!!!!!!
TO BYCH SI JEDNAK NEDOVOLILA,JEDNAK VÍM,JAKÁ JE TO ZÁBAVA MÍT TAKOVÝHO PSA…
ALE SU RÁDA,ŽE SEŠ TAKY VYTOČITELNÁ!!!!
TAKHLE BYCH SI MYSLELA,ŽE JSTE ZDE VŠICHNI VYZENOVANÍ,V KLIDU,POZITIVKA,KLIKR…TUTU,NUNUNU….
JO,JÁ TO ŘÍKÁM,FURT,ŽE BY ČLOVĚK MUSEL BÝT NĚKDY SVATEJ!!!