Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

Maya
    tak mate i kulturu ve vesnici, to uz se moc nevidi

hele bylo to boží, fakt. Oni tu pořádají i snad ples – hasičskej , myslím? Ale tak to není moje parketa :D, Mikulášskou, rozsvěcíme stromek, chodí se o Velikonočkách, den Dětí se dělá, čarodějnice, čistí se bazén a tak. Jsem za to ráda. moc.

Thielli,
    tak koukám, že jsme byly tak trochu kolegyně. Hodně dlouho jsem dělala v zahraničním obchodě. Nejdřív v Ligně – , pak pro francouze chvilku – to stejný, když padnul komundíra, a pak jsem roky dělala ve svý milovaný práci – Interdean – stěhování pro ambasády a nadnárodní společnosti. To byla supr práce, kdy člověk za sebou viděl výsledky. Bezva banda jsme byli -nejen tady u nás, ale obecně – měli jsme pobočky po celým světě. Jooo, to bylo!

černej čaj
    Musela to byt nadhera!

Opravdu krása, moc jsem si to užila.

No já taky si zpívám, ale tím, že vím, že to není úplně to vono, tak tam tolik tý čistý energie prostě není, chtěla bych prostě umět zpívat – nějak hezky, vyjádřit tím ty pocity.

Jinak si zkus najit na YT “a capela” tomu rikaj v US
    dík, třeba někdy zkusím, ale ono prostě – není už čas, bych se musela rozkrájet jak do nudlí 😀

PETRS
    AD ZUBAŘ – PRONÁSLEDUJ MĚ A STÍHEJ – JDU TAM 17. 1 . TAKŽE JEŠTĚ TEN DEN SE MI PŘIPOMEŇ, JÁ NEMŮŽU SLÍBIT ALE NIC, ŽE JAKO NEZAPOMENU, JÁ SE VŽDYCKY OPRAVDU HROZNĚ MOC BOJÍM, BOJÍM A MÁM MOZEK ÚPLNĚ ČERNEJ , NENÍ TAM NIC NEŽ STRACH. TAKŽE BUDU SE SNAŽIT SE ZEPTAT, jo? Ale nechci být slibotechna.

e tenhle prvek je vysokej level! 😀
    no voni mě přijdou prostě hrozně přetáčivý. Třeba jsem jen měla špatnej vzorek – třeba řekne víc Thielli- nebo Fifi vlastně, páč Thielli nemá srovnání se psem.

JÁÁÁÁ MÁM HLAD!