Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

Tak ty jo, koukám, že to asi nestihnu pročíst úplně poctivě, kolik jste toho nakrafaly.

ALE TOHLE VYPÍCHNU, TO SE ČAJI ZASE PO DLOUHÉ DOBĚ OPRAVDU POVEDLO:
    loki nesere, co nezna:
    😀 😀 pomooooooooooooooct!!

Mílo,
    ta fotka okna JE KRÁSNÁ! úplně moc. taky jsem měla ráda tuhle uličku. Já jsem ráda chodila na Hrad, když tam skorem nikdo nebyl, leč ty časy už jsou pryč. je pořád ulička zpoplatněná?

Maya
    Autoimunitní protokol (AIP) – co, jak a proč
    to je hodně zajímavý článek. A hodně mi to připomíná, co jsem tehdy udělala v podstatě já, na základě jiného článku-resp. webovek
    https://uzkost-deprese.webnode.cz/zkusenost-a-reseni/
    já jsem tam šla kvůli lepku, protože jsem si říkala, že mi nedělá dobře a našla jsem tam dvě zajímavý informace – jednak to, co se mě netýkalo – že lepek podporuje deprese (a je to i logický, protože zasyflí střevo a nedovolí potřebným látkám vstřebávat se a ty pak v těle de facto chybí, ), ale taky je tam tabulka- kyselé/zásadité potraviny a tou jsem se řídila. Hlavně jsem vyrazila ze života právě ten lepek, kafe, čaj, cukr, mléko-kravské, alkohol. A jedla maso, šunku, kozí sýry, zeleninu, ovoce, jablečný ocet, olivový olej a tak. A hodně, hodně jablek. Tělo tehdy neskutečně šlapalo. to už jsem tu psala x-krát. takže prostě funguje to, jen se člověk musí trošku snažit.

Zlatka
    .Zarazilo mě teda vyřazení brambor a rajčat
    Brambory a rajčata jsem já ve svým režimu měla -nevadily, možná je vyhazujou proto, že jsou lilkovité? Nevím.

černej čaj
    krásný fotky z výletu! Mně se nejvíc líbí ta „jakoby“ černobílá fotka kachen, která tu není – jak je málo světla, působí ta fotka opravdu jako klasická černobílá, jen sem tam vykoukne barva, nenápadně- jako u zobáku kačera třeba. Ale šécky fotky jsou krásný. A ten páv bez hlavy!! 😀

a nic se nestalo
    mně to tehdy udělalo hrozně moc dobře, a jsem na sebe naštvaná, že jsem u toho nezůstala.

a 2x zaumyvala podlahu,
    to je pitomec! 🙁

) mi prijde, ze su nekdy vnimava az moc a potreby jinych beru hodne pred tema svyma, coz pak nekdy hodne zhorsuje ten stav, protoze me vycerpava co si sama urcim, misto abych uprednostnila sebe. mela bych se to taky nejak naucit.
    ANO, ANO, ANO, černej čaji, to je velká pravda!

nahoda? ze jsem zrzavce vytvorila fakt jen par mesicu pred koncem fora s vic nez desetiletou historii?
    🙂 . ne plán osudu!

Fifi
    A nejhorsi jsou třecí Pruhy!

třeme-li Pruhy ebonitovou tyčí, vzniká výrzaný életrický výboj viditelný i z vesmíru 😀

. Kdybych nehledala pro Ruzenku partaka a nemyslela si, ze to stene cerny pudlovaty je k zadani,
    jéé Fifi, Tys uvažovala o půdleti?

Thielli
    Alavis Calming Extra Strong, expirace 11/24
    kdyby byl ten Alavis pro Mirku nebo černýho čaje – resp. jejich pesany, moc silný, tak já po něm klidně sáhnu. Ale to jen opravdu, kdyby to pro jejich psy bylo moc. Pro Tali je to akorát.
    A klidně dám i adresu – stejně někdy třeba přijedeš na venčení? …aha.. čtu dál, takže nic 🙂 , mučit Tě rozhodně nechcu a koukám, že alavis už je zadaný.

A možná nejedny oči, které to tu četly, se více otevřely.
    ano v to pevně doufám taky vždycky, když něco vážnýho nakousneme.

dobře to Fifi napsala
    ses tady, a jsem za to tuze rada
    já taky jsem totiž ráda.

jůůů, vy bydlíte v pohádce! Kokořínkso je totiž pohádka. Vždycky byl

souhlasím, jako dítě jsem tam trávila spoustu času od narození, až tak do patnácti let. Je tam všude velmi krásně. Měli jsme tam chatu, tu si pak nechal otec a já jezdila na prázdniny na farmu k jedněm známým, bylo tam nádherně. Měla jsem tam svýho prvního psího kámoše.

Pak jsem to hodila na váhu s tím, co jsem naučila holky já za sedm let a Bubi mi strhla váhu.

v klidu. Porovnej si Bubi a Tali, jo? 😀 😀 😀 😀 ta to strhne do úplně jinejch hodnot. 😀
    A zrovna že jo
    no jistě, že jo. Ono je to totiž baví. Včera jsme ukazovali s Tali páníkovi, jak jsme konečně vypilníkovali „domeček“ luxusně mi proběhla mezi nohama, vzala to zpátky a profesijounálně, jako malina se mi zaparkovala s ÍPO pohledem do gezichtu zpět mezi nohy. parád. a byla pyšná. o tom to je, že se tomu psu zvedá sebevědomí.

Petrs01
    Tak v listopadu mi vypadla plomba.
    ty bláho, a máš už teda termita?

”. Přivolání, no, když není poblíž PetraK a její pověstná plná ledvinka
    😀 😀 😀 😀 no, já už se polepším a budu dělat jen případnej rušivej élement. Ve smečce už je zapadlá, tak není co řešit, tetkonc budu nerudná tetka lakomá 😀

a navíc ta koza radostí nejdřív přejede mě, pak přeorá celý byt a pak mi věnuje asi tak pikosekundu pozornosti
    tomu se řiká………..FENA! Min. ty feny, co jsem měla já, to tak měly/mají.

Zlatka
    až náš zubař skončí,má už důchodový věk.
    ani mi neříkej, doufám, že bude fungovat ještě nějakou dobu moje paní zubařská víla. Chodím k ní už stopadesát let a …….. je o něco starší než já, takže….

tak a už zatím víc nestíhám, musím zase makat.