Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Uf, uf, dočítám vás s vypětím všech sil. A navíc taková těžká témata. Mám to trochu jako PetraK, moc mě mrzí, že vám nějak nemohu pomoc a že to s tou pomocí od odborníků není jednoduché. Mám kamarádku a její 17tiletá dcera se už dlouho poškozuje, byla i na léčení a vím ,že je velmi obtížné najít vhodného a dobrého psychoterapeuta, zvlášť dětských je málo. A pak je ještě problém, aby si ti dva sedli. Tu dívčinu znám, jezdila a jezdí teď už jako praktikantka s námi na tábor. Ačkoliv tam vypadala spokojeně, tak jsem po táboře zjistila, že si stejně ubližovala, skrytě, aby to nebylo vidět. Byla jsem z toho hodně nešŤastná, vůbec netuším, jak a jestli by ji člověk mohl nějak pomoc.
S tím objímáním to je taky zvláštní – já nejsem objímací, u nás to nebylo zvykem, neznamená to, že bychom se doma neměli rádi, měla jsem úžasné rodiče a mám bezva sestru. Ale pokud to někdo potřebuje, tak mi to nedělá potíže. Zrovna výše zmiňovaná kamarádka (a zároveň kolegyně z práce) občas přiběhne, že nutně potřebuje obejmout, protože jí je ouvej.
Petrs – vy jste se byli procházet poblíž, v „mých“ končinách, co převaláci, byli? Ano jezírko tam opravují přítok, odtok, nějak to už nefungovalo. My byly s Emčou v Hudlicích, na Hudlické skále, na Vraní skále, ve Svaté na jídle (doporučuju 🙂 ) a zpět do Hudlic přes Obecnou skálu.
Na všechny myslím, ačkoliv většinu z vás neznám osobně, mám pocit že vás znám lépe, než některé své kamarády. Ale možná to je ode mne drzé a troufalé