Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

Thielli-ty sem padneš jak prdel na hrnec:-)
    i básničky umíš
    hele-míry tady klidně napíšu-164/65
    a fotka moje už tu byla i veřejně:-)
    a odkaz na můj web ti taky můžu dát-až ho najdu-neboj články tam nejsou skro žádný:-)
    včera vycházka před vrata,kousek po dědině-v dešti,a ve vjezdu,aby se pejsci vyběhali+zabavily-trošku cvičení-kroky,otočky,couvání a packy,Dafi obíhačky konve a pak přinášení Dafinina plyšáčka pidi koníka a pidi lyšáčka-taky koník-můžu udělat plyšovou stáj ještě:-)s klíčem od vrat…
    vždycky měli čekej-já to poodnesla hodila kousek vedle sebe na zem a vyslala je-DDafi nosila jak vzteklá,protože aportovat plyšáčka s klíčem je MEGA DŮLEŽITÝ!!DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ NOSIT PLYŠÁČKA JEN TAK-prostě jak jsou to užitečný věci-rukavice,klíče,vodítko,obojek-tak běhá jak vzteklá:-)
    no a já u nošení měla průpovidky inteligenta-občas u toho mívám debilní kecy typu-jééé ty jsi šššikovnnnááááá-ty jsi donesla klíč!!klíč od vrat!!jééé to je důležitá věc-to by jsme se jinak nedostali dom!-ehmmm a vzpoměla si,že nemáme klíče od auta co jsou doted v lese u Ježkovic….
    no a u Žeryka-jééé tys donesl koníka,a sundal jsi mu ohlávku?to bude ted divokej koník!-všecko v udivené pochvalné nadšené intonaci:-))
    někdy u hraní říkám ještě kecy typu-to su hodná panička,žee,že si s váma hrajuu,že,no já su hoooodnááá panička,no moooccc hodnááá panička suuu-taky v pochvalné nadšené intonaci-takže pejsci spokojení a já se pak začnu sama sobě smát,jak su blbá:-)))
    no,pejsci se teda proběhli,zabavily,pak až do sedmi do rána ven nešly
    a já dnesráno,že půjdu v zimních věcech ven-dala jsem vyprat mou růžovou soupravu-bundu podzimní a šustáky,+plyšáčka Dafině..
    přendala věci do psí bundy od Šučky-tmavě modro červená
    pod to jsem dala 2 mikiny,triko s dlouhýmtriko s krátkým
    pltený elastáky a teplý mega teplý gatě,co mě dala Čajík-myslivecký zelený
    oblíknu psy,vylezu přes zahradu-sních,vichrzima,pod sněhem bláto-a bunda serozjede od spodu navrch,,,:-(((
    branka zamrzlá…
    jdu zpět dom,hodím na sebe tu novou žlutou teplou drahou bundu,
    jdu ven ratama,ke křížku mezi polama,kde fučí jak svina,od křížku zase hetky polama dolů,a dědinou vratama dom…
    Kachna-4 dohody máti má i já
    ale děkuju za rady s kamínkem
    stejně jako moc děkuju Thielli
    a Kachno-děkuju bohu za Michala!!od Martina se podpra čekat nedá….to vím dlouho