Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Kimi
choď s hůlkou / hůlkami. Ty turistické hůlky jsou skvělé a objevili to i starší lidé. Tady chodí tolik babiček po Praze „na turistu“. Na zádech malý batůžek a mažou. A nesmeky jsou také dobré, to ti čajík poradil dobře 🙂
MirkaD
souhlasím s Kachnou – do dialogu si brát jen malá sousta. A jakmile padne nahlas něco, z čeho tě čert může vzít, nech to odletět bez reakce. Je to těžké se nenechat do té přetahované zatáhnout, ale stojí to za to vydržet nereagovat, v duchu si pomyslet něco ve smyslu „no, jasně, ty chytrá/ku“ a dělat hluchého. Stejně jako ti Kachna poradila kamínek, já ti radím si vymyslet vnitřní obranné zaříkávadlo. Třeba větička: „Ale, to víš, že ano, ty šmudlíku“ – A tuhle větu si pustit potichu jen ve své hlavě pokaždé, když na tebe někdo „nastoupí“. Otoč se k němu hlavou, tohle si v duchu řekni, usměj se a nedělej nic jiného.
Neradím nic, co bych si sama nezkoušela. Jak jezdím na tom kole do práce, hodně řidičů mi už řeklo hodně věcí, přestože jezdím ohleduplně u kraje, pouštím je v jednosměrkách a podobně. A já jsem se dřív vždycky úplně rozklepala. A to bylo nebezpečné, protože jsem přestala vnímat provoz. Teď mi někdo zatroubí za zadkem a slyším, jak v autě řvě a v duchu si řeknu: „aby ses, testosteronku, nepoprděl“ 🙂 a usmívám se. A FUNGUJE TO.
čajík
takže už máte mé CV, motivační popis, chybí poslat míry, váhy.. (NIKDY !!!) a profilové foto (NIKDY !!!) 😂