Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
ralas na akustiku nebo elektrickou? Muj muz kytary vyrabi
ó, tak asi už vím, co dostane Kačka k patnáctinám 😀 (má dvě dobré kytary, ale vyrobená od srdce, to je jinší káva). Klarinety nevyrábí?
a situace,to že k tobě přišel tě měla něco naučit,něco ti ukázat,někam tě dovézt,na TVÝM místě bych se ptala?-co mě to mělo naučit,že mám takovýho psa?co mě měl naučit?
tvl….
Ještě takhle v hávu klišé bych to teda asi nedala.Mamče (resp. mně, páč to
bylo podobné a náročné) po smrti nevlastního táty moc pomohly čtyři dohody, možná by s tím mohla souznět i ona? To „nehřeš slovem“.
Nicméně, za mě rada, pokud vidíš, že jí to nějakým způsobem pomáhá a chceš jí s těmi emocemi pomoci, přijď tam s připraveným méně emočně náročným tématem, kde uneseš, že se dozvíš, že to děláš špatně, protože to často bývá tak, že tím ona potřebuje vyhodit svoje negativní emoce.
Základní body:
– neplácnout jí jednu na první dobrou, přestože za tuhle větu by si to bezpochyby zasloužila
– předem, při a po si uvědomit, že to je tvoje dobrá vůle pomoci člověku, který to potřebuje
– možná, to jsem nezkoušela, by pomohlo vzít si s sebou kamínek (malý, ne přiměřený tíži emocí, neponeseš tam menhir), poprosit ho, aby přijal emoce, které tam proběhnou a cestou zpět kamínek s poděkováním a emocemi někde odložit. Vystavuješ se bohužel riziku, že při vzpouře Matky přírody, po vás ty oživlé šutry dost drsně půjdou.