Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

Thielli-šmankote,proč by si sem měla přestat psát???
    mě z tebe šiškne…:-)
    máš smyslpro humor,dobře se čteš,přehled,pochopení….,
    nedovdělanče z gymplem..:-)
    já su obráběč kovů,vyučená v době,kdy na učnáku byla jedna CNC frézka,jinak stroje z roku raz dva
    rok angličtiny
    kurz na počítačích z UP-nic si z něj nepamatuju
    CNC krz-kde pár týdnů teorie-napřed psychologie,pak teorie beztřískovýho obrábění-ohybaky a tak,a pak dělání programu na třískových strojích-frézy,soustruhy
    rozbila jsem stroje a nože za mioiony-to mě mega nešlo-to programování…
    a praxe?
    5 dní v ATONĚ v BK,kde mě k ničemu nepustily-at se jí nic nestane a materiál je drahej!!!
    tak jsem za 5 dní ohla-byla jsem tam na ohybačce-tak jsem za 5 dní ohla 5!!
    kusů z drahýho nerezovýho plechu-všichni si oddechli,že mi zůstali prsty a četla jsem si tam programy….pak jsem dělala zkoušky…kurz dost zbytečnej
    no a před desti lety jsem na pracáku dělala v Brně kurz na prodavačku-několik týdnů teorie,to jsme se fakt učily,pak jsme se na konci učily vracet peníze-peníze z dostihů a sázek-z té hry-k tomu jsme měly nějaký zboží,no praxe v TESCU U OLYMPIE-14 dní ve skladu,něco jako inventura zboží,den za pultem v lahůdkách a salámech-obsluhování,pak 14 dní v textilu-obsluhování,na kase jen teoreticky bez zákazníků-pak zkoušky-teorie-testy a praxe-na kase bez zákazníků a ukázka protivného zákazníka….-to byl docela dobrej kurz….jinak celoživotně 4 z matiky,fyziky a tělocviku….a praxe mě mega nešla,strojů jsem se bála jak čert kříže…praktický za 4,ústní za 3,písemný za 2,ale prý to bylo na jedničku,já se to vše naučila nazpemět-abych to hned zapoměla:-)