Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Petrs01
    Tak ja piju co mi chutna 😀

Mirka je podle fotek urcite aj mladsi nez ja:D ale tak vis jak porad pise ze ji o 20 let mladsi holky tykaj, tak chapes asi proc:D

Tak snad pokud to bude nutny aby sel, aby to byla rychlovka…

MirkaD
    Nwvasi, vsak nepises nic hroznyho a muzi sem to precetla , zrovna tu lezi:)

Thielli
    to je dost sirokej zaber, musis byt hodne chytra a vzdelana a ten brusel je hustej, ja mela v nejakym euro cosi znamou a ta ma 2 vysoky skoly a uci a je hrozne chytra, tak to musela byt taky zajimava i kdyz asi narocna prace. Musis byt hodne vsestrana a vzdelana, kdyz tohle vsechno zvladnes a vis jak na to.

Jinak jak psala mirka, muz vikendy dela, v tydnu dela hlavne odpoledni/nocni. A mistnustky mame 2, jedna 13m2 tam je komplet vse skrine, knihovna, posel, pc, klec pro psy, pak kuchyn, koupelna a mistnost, kde susim pradlo a muz tam ma brloh, kde je jeho spani. On ma notebook a tablet, ja stolni pc, takze loznice s pc je „moje“ a on stejne i v loznici lezi v posteli s notebookem nebo tabletem, tak ma brloh tam. V 1 mistnosti sme zili asi 10 let a ted su mega rada, ze ma brloh mezi susakama, ale takybdriv nechrapal jak drevorubec a ja u jeho spanku mohpa cist, koukat na film, cokoliv. Ted ho slysim pres 2 zdi a v noci me to budi:D

Ja dosla k nazoru ze priste chci s chlapem kazdej svoje a stykat se jen nekdy, nebo mit domek se dvema byty a kazdej svuj byt a spolecnej obyvak treba:D navic moje potreba samoty a ticha a nehluku je taky dost velka…