Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Thielli
    mam trochu problem s tim, ze mi dela problem sehnat neco, co mi sedi a zaroven mi to nevadi nosit. kdyz je to bonus, ze to rada nosim, je to super. jenze co kdyz se to prestane vyrabet? co kdyz uz tohle presne nikdy nesezenu?

tak zacina hon po bazarech a tak… nebo v obchode, zalezi co to je. Pak taky kdyz nekdo vychvaluje outdoorovy obleceni ze tohle fakt spolehlive odvadi pot… a ono fakt jo a k tomu me to nekouse, nezere, je to dost dlouhe… co kdyz uz to nikdy nesezenu?

no takze udelam zasobu a co se nestane? treba od kamosky dostanu stary kalhoty… no a ty sou skvely, rada je nosim, ale nejaky starsi model, co az se rozpadnou a uz je nikdy nesezenu?

a tenhle novej material od polartecu je malej zazrak. Fakt? to musim testnout… no jo, oni maj pravdu, koupim si radsi dva, co kdyby to prestali vyrabet :D:D

ja mam vetsinou rifle/sportovni kalhoty a tilka, na ven outdoorovy kalhoty a outdtoodory tilka a mikiny a bundy nerozlisuju a nosim podle potreby. Jenze… nejak mi prijde, ze skrine se mi plni:D letos sem na sobe treba nemela rifle ani jednou, protoze v nove praci je takovy vedro na zdechnuti ze je nemyslitelny tam sedet v riflich 😀

vetsinou beru ale prvni kalhoty a prvni tricko vyprane zhora, do spodnich vrstev se skoro nedostanu a navic moje vaha nestoji na miste, takze kdyz se k nim dostanu, byva uz pozde 😀