Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Petrs01
    tak zítra se asi v Milovicích nepotkáme. Začalo mě pobolívat v krku a do toho zase jeden trošku vyvrácený kotníček… Chci to místo „objevit“ v lepším rozpoložení.
    Můj zubař na pojišťovnu udělá leda tak prevenci a RTG, za vše ostatní lítají tisíce na všechny strany.

Čajík
    smím ti říct teplé lidské slovo?
    Tys v tom dnešním počasí šla 17 kilometrů? Pod tou nacucanou šedou dekou, ze které střídavě kapalo? A viditelnost tak pod nohy?
    JSI VŮBEC NORMÁLNÍ? ???

Hele, víte, já jsem tak ráda, že tady prakticky nikdo není normální.
    Taková ta spokojená pani sama se sebou, která by tu sháněla informace, zda ten nový kolagen na pleť mají ještě v akci a podávala informace, že jí Míra zase nepůjčil to nové BMW a nemůžou se doma dohodnout jestli to letos bude zase to špinavý Bali nebo konečně ty Maledivy a tak…

čajíku, kytaru jsem měla akustiku jumbo v době, kdy jsem byla kotlíkářka. Tahala jsem ji s sebou na vandry v tom černým futrálu ?, lilo ze mě jak z konve, rameno odřený od popruhu.
    pak se ze mě stala rockerka a nakonec jsem sundala maskáče i motorkářskou bundu a v lakovkách jsem začala chodit do Rudolfina.
    Scestovalá jsem tak průměrně bych řekla. Ale asi záleží na vzorku. Znám lidi, kteří toho necestovali o dost víc. Ale taky lidi, kteří byli jen párkrát někde u moře nebo nebyli vůbec nikde. Mně už je dnes nejlépe u nás. Nepotřebuju nikomu ukazovat alba, jak stojím v Dubaji u věžáku. Tam bych nejela ani zadara.

No a co jsem pudlíky naučila? Jako že tu mám vyjmenovávat ty dvě věci? Tůůůdle. Napíšu sem seznam až to bude seznam. ?
    Ne vážně – umí jen trochu té ovladatelnosti. Žádné triky. Třeba válení sudů jsem zastavila, bojím se torze, takže ze zábavy jen nějaké ty agility překážky, jinak neumí nic.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem Thielli.