Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Petrs01
    tak zítra se asi v Milovicích nepotkáme. Začalo mě pobolívat v krku a do toho zase jeden trošku vyvrácený kotníček… Chci to místo „objevit“ v lepším rozpoložení.
    Můj zubař na pojišťovnu udělá leda tak prevenci a RTG, za vše ostatní lítají tisíce na všechny strany.

Čajík
    smím ti říct teplé lidské slovo?
    Tys v tom dnešním počasí šla 17 kilometrů? Pod tou nacucanou šedou dekou, ze které střídavě kapalo? A viditelnost tak pod nohy?
    JSI VŮBEC NORMÁLNÍ? 🙈🤣😆

Hele, víte, já jsem tak ráda, že tady prakticky nikdo není normální.
    Taková ta spokojená pani sama se sebou, která by tu sháněla informace, zda ten nový kolagen na pleť mají ještě v akci a podávala informace, že jí Míra zase nepůjčil to nové BMW a nemůžou se doma dohodnout jestli to letos bude zase to špinavý Bali nebo konečně ty Maledivy a tak…

čajíku, kytaru jsem měla akustiku jumbo v době, kdy jsem byla kotlíkářka. Tahala jsem ji s sebou na vandry v tom černým futrálu 🙈, lilo ze mě jak z konve, rameno odřený od popruhu.
    pak se ze mě stala rockerka a nakonec jsem sundala maskáče i motorkářskou bundu a v lakovkách jsem začala chodit do Rudolfina.
    Scestovalá jsem tak průměrně bych řekla. Ale asi záleží na vzorku. Znám lidi, kteří toho necestovali o dost víc. Ale taky lidi, kteří byli jen párkrát někde u moře nebo nebyli vůbec nikde. Mně už je dnes nejlépe u nás. Nepotřebuju nikomu ukazovat alba, jak stojím v Dubaji u věžáku. Tam bych nejela ani zadara.

No a co jsem pudlíky naučila? Jako že tu mám vyjmenovávat ty dvě věci? Tůůůdle. Napíšu sem seznam až to bude seznam. 😆
    Ne vážně – umí jen trochu té ovladatelnosti. Žádné triky. Třeba válení sudů jsem zastavila, bojím se torze, takže ze zábavy jen nějaké ty agility překážky, jinak neumí nic.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.