Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
jo-a jasně,že můžou být i drahý ponožky,jsem tím chtěla říct a myslela ,obyč ponožky prostě:-)
mám spotřebu do práce teplých ponožek,takže nějaký teplý fusky se mě hodí furt,nosím je v práci i v létě:-)
-no mě by spíš teda po rozhovoru s máti zajimalo,co jsem jí na to měla říct?
jako-hmm,špica nápad,Žeryk by byl splstnatělej,vy v baráku borčus,protože nohy by jste mu neutřela,občas dokousaná…jak byl tatka-to křeslo je Žerykovo,tam nechod-to bylo v Blansku-tam on tě nepustí….
jako,neřekla jsem jí na to nic,ale vždycky z těch debat odejdu s pocitem-že ten blb su já…
to se netýká jen Žeryka-to se týká i když jí poisuju situace s protivnými zlými zákazníky-řekneš jí,že ses rozbrečla na kase,protože tě zákazník seřval a nadal ti do pičí
a ona hned-no to nemáš brečet,to musíš být nad věcí,to on bude na koni a kde si cosi-prostě ti ještě podkopne nohy-jakože-máš se ovládat,usmát,nesmíš si to tak brát…..
bych chtěla vidět ji v té situaci-prodávat v obchodě,kde se ti zákazníci někteří!! chovají takhle nějak,máš jich za den moře,musíš být rychlá,šikovná,milá,mít pak v pořádku kasu…
ona je prodavačka,dělala za komančů chvilku v drogerii
a když jí říkám-seřval vás někdy zákazní-ne
nadal vám někdy do pi..,do ku…poslal do pr…?
tak jak mě můžete říct,jak se mám v tu chvíli chovat??
i kolgyně,zástupkyně říkají,že je to vždy vykolejí tohle chování
kdysi mě říkala oblastní,že se kvůli zákazníkovi rozbrečela jak byl hnusnej-a to oblastní jsou většinou bývalí pokladní,zástupci….
ale prostě,někdy je to i na profíka moc…
ono nezažít to a radit je prostě špica….,
ale s tím Žerykem a prací to byly 2 příklady,ona to má u všeho at jí řekneš co jí řekneš,je to tvá chyba,ona by to udělala jinak-nikdy není na vině ten druhej…prostě nikdy……
jo,jinak,četla jsem jí ten meil od Petry K,ONA,ŽE TY VĚCI ZNÁ,A ŽE TA RAKOVINA JE Z OČKOVÁNÍ,ŽE HOOODNĚ LIDÍ MÁ PO OČKOVÁNÍ RAKOVINU,AKORÁT SE O TOM NEMLUVÍ…..ŽE V TÉ NEMOCNICI PŘIBILO LIDÍ Z RAKOVINOU…..