Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

Thielli-na chov si chodím čísta to ne všechno,stejně jako jsem chodila číst na faunu
    dávám tam občas fotky z venčení,,a napsala pár odstavečků-3 třeba,ale psát se tam moc nechystám,spíš vůbec,mrzelo mě,co se strhlo za debatu-pamlsek pro psy,
    jak se pustily do paní s útulkovým kníračkem,kvůli tomu,že měla strach mu nechat sežrat stopku od jabka…..její pejsek má nějaký choroby,má léky…a tak co no,tak se o něj bojí,no…..
    nějak jsem se jí chtěla zastat,že su taky hysterická paničk ohledně knírače,ale pak jsem si řekla,že se v tom nebudu patlat
    stačí mě protivní zákazníci v práci,nemusím mít protivný diskutující…..
    k učení blbostí….
    já osobně-krom toho,že to mě fakt baví-obecně lidem říkám,že si člověk vystačí s třemi povely stůj-aby ho nepřejelo auto
    s pocem
    a s fuj-aby se neotrávil
    a ty další povely jsou nástavba
    ale zase,když psa baví cvičit-a ono,když se to dělá za pamlsek/hračk-tak to zase ty psi většinou baví-pochopitelně záleží na plmeni a tak,že-sibiřský husky asi nebude valit xx cviků poslušnosti,stejně jako chrti a pastevci-středoasijci a tak…
    ale většinu pejsků to baví
    a za mě je cvičení něco co posiluje vztah,dokážu tím unavit psa,když nemám čas/sílu na delší vycházky-protože psychika unaví víc,než fyzická práce
    a učení blbinek je dobrý ki tomu,že to pes vlastně umět neumí-myslím-dej pac,panáček-cviky z tance-kroky,otočky,obíhání-a když to člověk učí tak je u těch blbostí třeba víc uvolněnější,než když učí něco důležitýho jak sedni,lehni,zůstan a chůzi u nohy….
    -tohle není úplně můj názor ale myslím že něco takovýho psala Lenka Wami Blachová-nebo podobnej nějakej kynologickej guru..
    ale souhlasím s tím-s tou lehkostí u cvičení blbinek,že je třeba člověk víc v klidu,protože je přece fuk,za jak dlouho se naučí pes dávat pac?:-))
    jinak v letadle jsem nikdy neletěla a v zahraníčí kromě předvánoční Vídně nebyla….
    že nemůžeš brečet a máš dlouho na krajíčku-to musí být šílenej stav:-(((
    prosím tě,co jsi zminovala za ty knížky?
    že máš na návrch té terapeutky?bych si nechala koupit k narozkám od holek z BK