Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Černýčaj-jééé děkuju:-)))))
jo v BK ta restaurace je dobrá,akorát kravál,my tam i několikrát slavily narozky ze 4lístkem….
bych měla něco objednat,za 14 dní bych měla slavit s těma 2 holkama,ta třetí teda nic…
-jo ta zimní bunda od Martina stála 5000-lyžařská zimní,s kapucí-žlutá,s černým…
božeeee,je to každej rok stejný-řekne,že si dáme levný dárky,já mu dám levný dárky,víc,ale i tak to není moc peněz celkem a on mě dá vždy za draho…
a ještě to mění….:-((
a to ještě,že ta zimní bunda má být ke psům-jako,když bych si kupovala znova zimní bundu ke psům-tak by to byla od firmy GAPAY,ČČUČKA,-tam jsou bundy do 2 tisíc,a hlavně je chci kvůli těm mega velkejm kapsám vepředu a na zádech…
bundu od Ščučky mám osmej rok-akorát je to šusták-těžjeh tvrdeja jen flís-takže taková dost tekná bunda-oblíkám pod ní vrstvy
no a jinak mám ke psům druhým rokem tu růžovou,ta je taky s tvrdýho šustáku,s kapucí,vršek růžový,spodek + půlka rukávu dole černá,taky má velký kapsy+kroužek na vodítko-nosím na podzim a jaro+v zimě-pod to se vleze zimní bunda od Čajíka-tak pod tám dám zimní bundu,na to tu podzimní a pohodička..:-)