Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak debata s máti…
mě to fakt zabije tyhle debaty…
máti to má tak,že at řeknete,co řeknete,dozvíte se,jak by to udělala jinak,vy jste to udělali blbě a ta věc je vaše chyba,,,
tak dnes jí říkám,že jsem zmydllila Žeryka-a její pdpověd?
ta situace,to že k tobě přišel tě měla něco naučit,něco ti ukázat,někam tě dovézt,na TVÝM místě bych se ptala?-co mě to mělo naučit,že mám takovýho psa?co mě měl naučit?
tvl….
tak jí říkám,že jsem do něho dala za 8 let tolik času a práce,že za tu dobu jsem mohla přečíst 3 miliony knížek,vycvičit xxx jinejch psů
a hlavně-já Žeryka nechtěla,kdyby mi ho tatka nedal,tak by u nás nebyl..
a máti-no já bych si ho klidně vzala,kdybych neměla starosti s tatkem….
tvl,to si dělá prdel jako???
co by s ním dělala??
dyt se ho bojí pohladit skoro…nohy mu neutírá,protože se ho bojí-to po ní nechcu…ale když by byl u ní-tak žádný utírání noh,protože se ho bojí,žádný česání-takže by splstnatěl jak hovado-stačilo,když byl 2 roky u tatky,co česal,tak po povrchu a splstnatělý stehna Bettyny a za ušima u ní-co každej rok stříhýn
takže Žeryk by byl splstnatělej pes,barák by měla furt jak prase,protože nohy mu neutře,nic by s ním nedělala-což jako cvičení si myslím,že ho v životě hooodně zklidnilo-pravidelná cvičení a únava mozku….
-no co mě měl naučit?
jako myslím,že jsem se díky němu naučila dost-fakt jsem hodně věcí před ním neuměla-s ním jsem cvičila vše pozitivkou,vše po dobrým,naučil mě mega ovládání,kdybyh ho měla zmydlit,kdykoliv zuřil a vrčel,bylo by to často,
naučil mě trpělivosti…
jako rodiče psy milují,ale nikdy je nic neučily,jejich láska se projevuje-plné misky furt-tlustí psi jak svina
nikdo po nich nic nechce
a veterina….-když si vezmu v jakým stavu mají oba zuby :-(((
Max už furt slintá..kamen jak v kamenolmu,ale veterina ne,narkoza ne-dokud pes žere,pije,nic mi není…..
-jako kdyby měl být Žeryk u máti,tak by to bylo jak u tatky-pes by mohl všecko,nečesanej,splstnatělj a tatka občas kouslej…..