Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
jo a k Černýmučaji-vím,že si u ní musím udržovat rozestup,že nemá ráda fyzický kontakt-to mi nějak došlo od prvního setkání:-)
-a ehmm-já su mega dotyková,objímací-s kolegyněmi se každou chvíli obejmem,plácnem po rameni a tak
a když jsem brečela šéfovi na rameni-tak nejlepší na tom bylo-teda takhle není nejlepší brečet šéfovi na rameni-jsem se několik dní stydělala jak prase:-((
ale nejlepší bylo,že mě jen pevně držel a celou dobu nic neříkal,jen poslouchal…to se mě ještě nikdy nestalo-žádný věty typu-to bude dobrý,to si nesmíte tak brát …
s kamarádkami v BK,s tzv.druhou mamkou a Aničce v knize se objímáme….
a proto mám tulící Dafinu a měla jsem tulícího Gera a v posteli plyšáky-abych se mohla furt k někomu tulit
a ještě k Černýmu čaji-je to jeden z nejhodnějších lidí na světě,před kterým kdykoliv sem řekla,že něco poitřebuji*elastáky,šustáky fakt nepromokavý,nemám co číst…cokoliv-tak u vrat přistála bedna z knížkama,elastáky v ní,šustáky jsem od ní dostala k narozkám…
kdykoliv má pocit,že potřebuju pomoct-přijede,zavolá….a to nerada telefonuje…..
je a v hodně věcech jí to myslí jak mě-na hodně věcí máme podobnej pohled
nezažila jsem nikoho,kdo by vždy byl okamžitě ochotnej přijet a pomoct!!!
ona skutečně dává potřeby jiných lidí před sebe-to se nechlubila,to je u ní svatá pravda-je jedna z nejhodnějších lidí co znám
mám dloholetý kamarádky-od 14 let 3 kamarádky-jim říkám blanenský čtyřlístek,+další-ale Čajda v tomto vyniká….