Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Fifi
    nahody neexistuji 😀

vem si, ze ja treba nechodim nikam jinam, nez sem. vy chodite na ifaunu/chov vlastne asi skoro vsechny tady, ja prisla jen na cezetko a uz jsem tam/tu zustala… a kdyby si petra neporidila thalii a nemela rozpory s xerxovou a fajkou, nerozhodla bych se ji udelat jako prekvapko tyhle stranky… proste vsechno to byly nahody. a kdyz pak po par mesicich diskuze cezetka cela zanikla… tak my sme to vlastne meli uz i tady… nahoda? ze jsem zrzavce vytvorila fakt jen par mesicu pred koncem fora s vic nez desetiletou historii?

Byly jste obe ve spravny cas na spravnem miste a vyuzili nabidnutou sanci, mam velkou radost 🖤

Petrs01
    a jeje s druhym zubem… me nejak poboliva zadni horni, ale on tam nic nenasel, ze budem sledovat, ale uz na ty strane skoro nemuzu jist… ale nejak v ramci mesice tam jdu tak snad uz tam neco najde.

Zlatka
    a navic zlatka ja taky moc hodna, kdyz sme tam byli s muzem, hezky nas krmila, hezky se o nas starala a hlavne si vzala na klin ferinku a spolu se nuchnali a mam z toho moc krasnou fotku 🙂 ale s muzem je mi to lito, tam bohuzel jsou tyhle stavy fakt blby, a vim, ze s nim mas trapeni.