Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Fifi

Dočetla jsem Troldův příběh se slinivkou. Ouzko mi z toho bylo. Ještěže se to tady zamíchalo do povídání o pruhovaném tření. To je ti divné… takových filmů je ke stažení a ke koukání… a stejně je člověk raději za dvacet vteřin videa, kde tahají Pruhy Růženku za popruhy.
    Ty jsi také úplný asociál nebo je nějaká naděje, že třeba za tři, čtyři roky, až se trochu poznáme, budeme moci pruhy pohladit někde na louce při společném venčení?

Milena z Prahy
    Na té fotografii se mi nejvíce líbí to okno samotné… se všemi těmi jemnými profily ve dřevě… je jich méně a méně, takových oken s duší.

Zlatka
    Z tvých příspěvků jsem byla trochu jelen. 🙂 Respektive i z reakcí ostatních na tebe. „Jak to jde s rampou… S mužem jsme neměli cestování odkládat… Chci si koupit elektrický vozík, abych se dostala alespoň k lesu… Sama se ptám, co jsem v minulým životě provedla….“
    Je to, jako kdybych na zem vysypala novou krabici puzzle a brala do ruky dílky, každý s jinou barvou a hlavně – od skládačky by mi chyběl ten vrchní díl krabice se vzorem.
    A tak jsem si otevřela tvůj profil a četla za sebou tvé příspěvky zpět…. Zatím jsem dočetla do července. Konečně začínám tušit obrysy tvého příběhu, alespoň snad ty kontury. A že tam těch vrstev u tebe také je… 😳
    No, co ti dnes ale rozhodně mohu napsat – přání dobrého do dalšího roku. Pokud možno mnoho dobrého a jen malilinko zlého, a to jen proto, aby člověk to dobré nezapomínal rozlišovat.