Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Maya
Ale tam mu muzes nacpat slozku primo jen s mp3 prej… rikal.kakos ze co mu das za slozky to prehraje… mas mp3 a audiknihy zvlast, ze jo? Pokid jo, je to divny nejde to auotmstic search vypnout?
Thielli
Je dobre ze jsi ansla cestu mezi nas, mozna se necitis jako osoba moudra ale tvoje rady a postrrhy a vety jsou rozhodne plne zivotnich zkusenosti a porozumeni a pravdy.
Pro me telefon taky neni.. nedokazu cqsto komunikovat nebo jen mrucet, proste … je to tak na precteji pohadky…
Ale zpetne si uvedomuju ze moje 20 leta potreba chodit 3x tydne z prace do cajovny je proste ze mi dymka a kpureni pomaha tisit zachvat v rozpuku a pak dokazu jet domu… ackoli kouteni skodi zdravi.
Petrs01
Nojo zas:D a taky!!! Sem vyfotula patlr sttakapoudu ale to vam psat nechci, pri poslednim klepaji si rikam… strakapoudu mam dost, nemoh by to byt datel? Dnes mam 1:1 ale jiank mam lednacku 3x vic nez datlu (i spatrenych) 😀
Ja su teda normalne inteligentni a i tak mi vsichni kolem prisli jako pomali debilove, co ani nechapu pravidla nejake trapne hty nebo nedokazou neslabikovat… takze sem si sama cetla a s bikym se nebavila protoze dialog s pomalyma retardama nebyl k nicemu. Takze to muselo byt jeste tak 3x horsi, kdyz to ditr je navic chytry a ne tupon jako ja.
Dobry je, ze v dospelosti se s tim da pracovat.
Jenze sama pises, ze ses naucila spolehat jen na sebe. Kdo se spoleha vzdy jen na sebe tezko dos veho zivota nekoho pusti a partner kozna sdili spolecnou loznici ale… a clovek je biologicky tbor spolocensky a uplna samota a izolace mu endela dobre, takze mu je lip s nedokonalum ale castecne pouzitelnym partnerem nez kdyz je sam. To neni pro kazdyho.
Petrak
Tim sem chtrla s tim psychologem rict, ze 5×1 hodina je tak na to aby clovrk zjostil, jestli by to vubec slo, ale ne na to, aby se stihl otevrit a znova ukazat vsechny svohe rany.
Kdysi sem si nasla psyvhologa v brne. V podstate.. psychologu na pojistovku je malo a je pro ne dulezitejsi deti tyrany rodicema, deti, kterym umreli rodice pri nehode atd, atd dospelej co se o sebe dokaze aspon trochu starat sam je opruz, kterej se snazi minimalizovat na nejmensi moznou miru, protoze prioritizace tech, kdo pomov potrebuji primqrne a na ty ostatni neni dost psychologu… a 800/hod si muzes dovolit 1x za 2 mesice, nekdy i za 3… to tu efektivitu znacne sjizuje. Jit 3x za rok nebo vubec uz skoro neni rozdil…