Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Milena z Prahy
    Ony mají pudlice hlavně hrooozně dlouhé řasy. A když se povede fotka, kde je to vidět (pravděpodobnost jedna ku nekonečnu), je to opravdu boží.
    A gratuluji k úspěšnému chovu a mudlání s hlodavci, já vím, že náš Vendelín Koniáš nebyl úplně reprezentativní vzorek. Nedávno jsem dokonce viděla dokument, kde králík fungoval na canisterapii malé autistické holčičce. Lidé zvířata stále strašně podceňují. A ač jsem v dospělosti křtěná, na Bibli jsem v tomhle ohledu nadřazenosti tedy hodně namíchnutá.
    No a k radě terapeuta – já nevím. Já jsem asi náročná. Terapeut mi musí být blízký, aby to fungovalo. A pokud vám běží v hlavě, že ta pokyvující chápající osoba v křesle proti vám prostě jen sedí a dělá svou práci a že za dvacet minut vám větou sdělí, že sezení je u konce, tak zase za týden… někdy to bylo, jako by mi vytrhli knížku se nedočteným posledním odstavcem kapitoly. Každému, kdo to potřebuje tak přeji najít psychologa, který bude mluvit vaší řečí. Jinak jsou to vyhozené peníze a ještě větší pocit marnosti.

Fifi/Mirka D
    Alavis mám Strong, ještě se doma přesně podívám, kolik mám bobulí.
    Mirko, bohužel jsou to docela velké kusy, nic moc to psovi rvát do chřtánu, když to nechce sám. Je to i takový hrbatý jako pamlsek, žádná hladká tabletka. Ale když Fifi tvrdí, že to všichni milujou, pošlu to, kam se mi řekne. 😊

MirkaD
    Také jsem vysadila léky. O to silnější teď musím brát.
    A v dobách těžkých mi na ruce vyskákal dyshidrotický ekzém, že mi z toho slezl nehet, téměř dva roky trvalo, než se mi udělala zase normální kůže a normální nehet.

Fifi
    Mně třeba telefon blízkého nepomůže vůbec. Protože primární smysl telefonu je přenášet hovor. Hovořit je pro mě v těch nejhorších chvílích to nejtěžší. Je to těžké i když jsi zrovna nad vodou, protože osaháváš jizvy. U mě třeba vůbec neplatí, že tím, že o tom mluvím, se to dostane ven a vyčistí. Ani prd. Má to stále stejnou sílu. Promluvit o tom znamená pozvat si domů na několik týdnů mozkomory.
    Fifi – takže já když tady napíšu o patro výš, že nestíhám všechny ty věci číst, pošleš mi další odkazy? Fakt jste se tu všichni zbláznili? 😁
    Ale vážně, už se na články těším, krásný fotky… MÁM ŠTĚSTÍ, ŽE MI PUDLY O VÍKENDU VYVENČÍ V HLAVENCI PETRS01. 😆 Budu mít tak čas.

…TO BE CONTINUED…
    (čajíka speciálně si nechávám na doma…. Ale i všechny ostatní)

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
    • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.