Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

tak včera mezisměna,kdy mi to šla kolegyně obvázat,pak tam dotáhla zástupkyně-a ty mě hnaly na chirdu..
    dělat se s tím dá,na kase,já tu levou ruku stejně moc nepoužívám,u těžkých věcí ji nechám schvákně viset a tahám to pravou
    kolegyně-jak se ti to stalo?
    že tys chtěla ufiknout Martinovi šulínka a nestrefilas ses?:-D
    no jeli jsme do Vyškova na chirdu,kde teda naznali,že už se dělá strup,nekrvácí to,takže vyčistily,pak betadinu,polštářek,náplast,a tetanovku a jeli jsme dom
    Martn,že jsme tam jeli zbytečně,když to nešili-no myslím,že to zbytečný nebylo….mám to ošetřený,prohlídlý,tetanovka se hodí
    dnes odpo..
    ráno jsem šla vyběhat pejsky kousek k lípě-Žerykovi párkrát hodit kroužek,pak taneční sestavy,Dafina obíhačky stromů,taneční sestavy a šli jsme dom
    Martin jel na bio léčbu do Brna…
    je tu bordel jakl v tanku-nádobí,neustlaný,nezametený…..no co se dá dělat,že?:-D

Thielli-chtěla bych tě mít za kamarádku!
    z těch mých to nikdo nechápe,možná Jtka z Prahy,ze 4lístku,co má autistickou holčičku,co se taky sebepoškozuje….
    druhá kamarádka-ze čtyřlístku-zdr.sestra to necháoe vůbec…
    a u té třetí vlastně nevím…
    má tzv. druhá mamka taky ne….
    a jinak to moc lidí neví…
    nevím jetli to ví Martinovi rodiče,můj tatka to jednou zametl pod stůl,že su blbá…..
    -taková perlička-z Martina vylezlo,že to jeho bývalá dělala taky….

a ted proč to dělám já?
    Martin vždycky-ježíš proč to děláš?dyt se nic neděje….a tak
    já mám ještě výčitky svědmí,že otec jeho je na tom tak blbě a já Martinovi přidávám
    takže proč to dělám???
    -jak já mám všechno hodně extrémní-když se směju tak záchvat mega smíchu,když brečím tak mega hodin,a fakt řvu-jakože-tvl-neřvi,uslyší tě naši,budou si mysletz,že ti něco dělám…..
    tak prostě,když se mě sejde víc věcí-třeba ve středu to byly výčitky kvůli kuřeti-že tam bylo málo másla,hodně vody-napřed jsem ho odpálkovala,ale pak s tím začal večer zas-ale to by nevadilo
    pak nervy,že otec s mátti mají ve čtvrtek tu kontrolu,a co se dozví a jak to zvláádnou???
    -pak debata s máti-že otec si to asi neuvědomuje,vymrčuje si v jídle a tak
    a pak vystartoval ten Žeryk….
    u mě je to víc věcí u sebe…..jednu 2 ustojím…víc ne..
    v práci vím,že mám limit 3 zákazníci-3 zákazníky-hnusný nepříjemný ustojím-u 4 se rozbrečím,du brečečt do skladu,panická ataka na obzoru…
    ted su dlouhobě ve strsu z toho otce-a vím,že se musím chovat jako by nic
    a že mít to můj otec,nebo Martzin nesla bych to tisíckrát hůř…
    -a proč to dělám?-je to proto,že bbrečet 4-5 hodin je dřina a okolí to vadí-rodiče mě zakazovali brčett,máti mě radši dala facku,když jsem brečela…
    Martin nechce abych brečela,že není dvod,že tro uslyší rodiče a co si pomyslí???
    takže jsem se začala řezat-za A-hned se mi bleskurychle uleví-fakt rychle…
    za B-je to jednodušší,než brečet-mín to vysiluje,unavuje..
    a za C-u mě-hele já už nemůžu-co mám jako kurva dělat abys to pochopil????
    C-nefunguje
    A a B funguje…..tak proto fakt se v tu chvíli uleví!!! a já se rázem uklidním..i když ve středu jsem to přehnala….