Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

Petrs01
    Jo predchazet se tomu da. Kdyz citis ze nevydrzis cestu domu, vystoupis z auyobusu a v -15 nebo + 40 na slunku cekas hodinu na dalsi autobus a cekas, ze nude mi prazdnej…. nekdy dokazes rozpoznat, ze jeste 5 minut a nonecna, jenze… tech 5 minut ve vlaku co zastavuje za 40 minut?

Moje nejnutnejsi vec v zivote je mp3 prehravac. Pustim si naplno az mi praska hlava oblibenou hudbu, dupu si nrbo vrtim hlqviu a snazim se to prebit…

A pak se te tre a dotkne spolucestujici protoze je trochu vetsi a ty dostanes ranu.. necekany sahnuti je jak elektricka rana… kdyz na me nekdo sahne zezadau a ja to necekam, ucuknu jak kdyby me pobodal nozem a pak se v nitru krcim a nedokazu rozhozena ani vjimat co mi rika…

Petrak
    Vim to 4 mesice, fajt sem nrmela cqs to resit… ptedtim to bylo vsem jedno a kdyz mame prislo ze su nejaka divna po rozchodu ale o o to asi enbyoo rozchodem tak me podlala dostala sem leky a mela sem.zachvaty jeste vic tak sem je vysadila a rekla ze se citim dobre a uz tam nidky nesla

Jenze ja vim ze pro lidi je to nornal i treba to objeti takze se to snazim vydrzet i kdyz cely moje telo krici „okamzite odskoc aspon na metr ode me a uz na me nikdy nesahej“ protoze lid proste takhle ekoce vyjadrujou a vbinam jako slusnost a vyraz naklonnosti k nim to nejak vydrzet a doufat ze to co nejdriv co nejdriv skonci. Cizejsi ne, to ustupuju a couvam ale od tech co znam to proste vydrzim protoze o i mi tim chteji udelat radost tak se taky snazim oplatit

Thielli
    Je videt, ze to umis rict hezky, jasne a jednoduse…

Jenze pytel, ten nemuzes mit s sebou.. drapat de nehtama, propisou, mlatit hlavou na hajzlu do zdi, to muzes vsude…

Me hodne pomaha pohyb, kdyz me na vandru vsuchni serou pridam asnazim se tomu utect:D