Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
černej čaj
Jenze to je psychicky tak vycerpavajici, ze z toho sou pak ty zachvaty v okamziku, kdy je clovrk sam a uz predstirat nic nemusi…
jo to chápu, ale – tak jak se ptá Petrs – k čemu to pomůže? Na tu chvíli, že člověk necítí tu duševní bolest a přepráskne to bolestí fyzickou? Nebo to může být i signál „Pomozte mi“? Je to těžké žit takový život.
i kdyz chapes, ze by to udelat nemel, ten strach tam je
no jasně, ale pak – když má člověk na druhý straně dobrýho odborníka, by to mělo padnout a měla by se hledat cesta.
Treba nesnasim pohlazeni, je to pro me jako lechtani
no vidíš a já jsem tě takhle nevědomky několikrát potejrala, protože pro mě je obětí signálem toho, že ho ráda vidím – je to takový asi atavismus, že přicházím s těma nejlepšíma úmyslama. A s mužem je to pro mě vyjádření toho citu mezi námi, s mámou a rodinou nejbližší totéž- prostě mám Tě/Vás ráda. Obejmu pak toho člověka hodně, hodně pevně, když mám velký nával lásky přijdu k tomu člověku a mačkám, mačkááááááááááááááááááááám ho, jako dítě jsem i štípala a kousala , protože zmáčknutí nebylo dostatečným vyjádřením toho, jak hluboce toho člověka miluju. skutečně a do hloubky. stejně to má – měl teda :-), taky už to nedělá – můj nejmladší synovec. proto jsme mu začli říkat Sádlokarton Protože původně Sadista – pak Sádlista a pak nakonec Sádlokarton 😀 😀 :D. Obejmutí člověka, který je na tom zle je pro mě vyjádření podpory,tichý, bez zbytečných slov, výraz toho, že tu pro něj sem, že se o mne může opřít.
Jak to máme každý jinak,což? a chápu, že to tak máš, vychází to z Tvého nastavení.
tvl konecne se ve filmu nekdo chova nornalnr (hlavji hrdina ma pas a chce zacit randit) a
no a to je moc dobře, že se taky věci podávají jinak. Já jsem třeba hodně přemýšlela nad postavou detektivky v seriálu Most – jak to takovýhle lidi mají prostě těžké.
. To je okamzity pretizeni cely tvy nervovy soustavy za hranu, za kterou zacina mnohahodinovej zachvat. A tim mlacenim do zdi, porezanim… tim zachvat zacina a nekdy i konci. Vyhodis se ze smycky a az se unavis, az ti da bolest signal, lrestanes a kozna se normalizujes… pokud ne, zacina zachvat.
strašný, strašný, strašný, to takhle číst. A zeptám se na prasáka – není lék, který by v danou chvíli pomohl to odbouchnutí zastavit? To mlácení do pytle, místo do tvrdý zdi, taky není k ničemu? Moc bych si přála umět pomoci
se rika ze je patek, blazni maji svatek
no a protože já blázen jsem, mám svátek nejen na Petru, ale taky každý pátek a plus k tomu ještě 22 února – to je Petr a potom 29. června, kdy je Petr a Pavel, ale po tom nepátrej, to se vypátrat nedá :D, to vychází z hloubky naší rodiny :-D. A už to tak stejně neslavím. Ale měla jsem to tak.
Ajoo cisticka:D
no! tam se vejde věcí! 😀
Petrs01
Já jsem typ, co párkrát stál na mostě – pomyslným i skutečným.
by mě nenapadlo.
Jo , máme tu dneska – resp. od včerejška těžký téma, ale je to dobře, je to dobře, že se o tom mluví a jsem ráda, že tady je ten prostor, kde se mluvit dá.