Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Petrs01
Ono se za zivot clovek nauci predstirat a maskovat hodne dobre, aby v te spolecnosti nejak nevycnival. Jenze to je psychicky tak vycerpavajici, ze z toho sou pak ty zachvaty v okamziku, kdy je clovrk sam a uz predstirat nic nemusi…
Navic vetsina lidi ty podivnosti nedokaze zaradit jinam nez jako podivnosti, ktery mame kazdej, asi jen kdo ma s tim zkusenost ty podivnosti dokaze rozklicovat…
A skoro 40 let trrningu umebi maskovani neni malo. Pry zvlast u zen je to velice bezne a ty „sikovnejsi“ se to uci uz od skolky
Petrak
Ja ted myslela toho psychologa, sice za to ma zaplaceno ale ty potrebujes jit opatrne, zlehka a krouzit, jinak cekas ty zabouchnuty dvere i kdyz chapes, ze by to udelat nemel, ten strach tam je
Treba nesnasim pohlazeni, je to pro me jako lechtani, lehkej dotyk je neprijemnej, je lekavej, beha z nej mraz po tele.
Jak sme se vcera bavili s kolegyni a ona rikala ze jejinsestra ma adhd diagjostikovamy chvili tak sem jibrekla prave o pas a ona, ze si to o me.mysli od prvniho dnr v praci a na netflixu mi doporucila serial atypical. Dala sem vcera 2 dily. Celej zivot to citim, ze nejsu jako ostatni, ale bez toho duvodu. Ted ten borec proste… tvl konecne se ve filmu nekdo chova nornalnr (hlavji hrdina ma pas a chce zacit randit) a ne ze jsou filmy jen o prehnanejcj afektovanejch reakcich a ja se clovrk nikdy ptec3 nemuze chovat (rozumej chovaj se tak uplne vsichni jen ja ne a prijde mi to divny a nerealny:D ackoli ti co to pisou sou taky normalni a chovaj se tak sami:D treba koho napadne v 16 chodit s klukama kdyz pocitace soy zajimavejsi nez smradpavi opilci co si nekde honi ego? Ano, asi tak 99% holek chce v 16 chodit se smradlavym opilcem, protoze pro ne vonavka neni smrad a pivo po skole z nikoho nedela opilce:D
Aha ja myslela ze mas dovcu tak i brzky oechod je super a s tim sbaykem sem to nepocjopila, se rika ze je patek, blazni maji svatek tako vim, ze je rikanka ale fakt sem to pochopila ze je dneska petra:D