Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

cernej caj

PetraK
    Objeti je nejvic mega tezka osobni vec na svete v osobnim prostoru, ze objimanim jinejch dost vyrazne ublizujes sama sobe… jo snazim se to vydrzet u pribuznejch v situacich kdy se to zada, i kdyz su napjata a cela vycukana a ten okamzik trva vecnost…

Neco rict je tak 100% prijemnejsi nez jit do osobniho kontaktu…

Jinak vsechno nejlepsi k svatku a taky si uzij volnej den:) ja mam dneska taky volno a jedu na malej vyleticek

Jinak blby je, ze ono se neda hned uplne ktevrit ciziku cloveku. Vem si, ze vetsinu zivota se o tebe nikdo nezajimal nebo pri jakumkoli naznaku neceho divnyhonod tebe daval ruce pryc az na par vyjimek. A tvuj zivot je poznamenanej zkusebosti, ktera ti rika, ze otevrit se cizimu cloveku znamena pribouchnuti dveri v pulce vety. 5 hodin neni malo, ale neni to ani dost, aby clovek odkryl svuj pribeh. Navic tenktat jsem nevedela co vim ted. Resit nasledky kdyz nezname pricinu je casto mboho rocni snaha, co nikam nevede, natoz kdyz natukavas temata, ktery ti behaj v hlave ted.

Mas hodne veci do cistirny? Nejsou ty pytle moc hruby na takovy pradlo, co se neda doma prat? Je fajn, ze jsi sehnala neco, co by ti mohlo vyhovovat:)

Zlatko
    To ma petrak dobrej napad zda to neumi.i pripadne nekdo jinej, kdyby se s nima nedalo domluvit

Milena
    Kamarafi meli kralicka co mel rakovinu a vubec nezral a spal se mnou tenkrat v kuchyni. Nebo psis ja s jim, kuchyn totiz byla jeho. Ja se ptala jestli mi neokouse karimatku a pry ne, ze uz nezere a pocitaj mu dny a dostava injekci… rano byla moje karimatka predpisove ohlodana vsude tam, kam nedosahlo telo:D