Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pátek, pátek, pááátek, znamená co??? No že mám svátek! A je volno. Za chvíli. Fčéra jsme měli klidový ohaří odpůldne až večer. Lilo jako kráva. Jako že hodně,na zahradě můžem dávat bahenní koupele a voda už je zase zpátky v domě. Mno. začínám si zvykat. A tak měli ohaříci čmuchací , čmuchací a čmuchací odpůldne. Páč jsem měla zrovinka plata od vajíček, tak jsem do každýho nakrájela bambilijoun pidikousíčků sýra a kdo hezky seděl, šel si čmuchat. a já mohla dělat objednávky, protože jsem toho potřebovala objednat hrozně moc – od pytlů do čistírny – MAYA – kupujete kde? Možná jsem objevila zdroj hodně levných jutových – kus za 59 káčées. Až to přijde, chceš dát report? Rozměr 110×60 – až po betaglukan o kterém vím od doby operace Bubinky a ke kterému mi teď poslala Sokol do emila článek-rozhovor s dochtorem Větvičkou. Ráda bych se podělila, ale to tady asi vyhodit nepůjde, je to z časopisu – kdo by chtěl, pošlu do emila, je to opravdu zajímavý čtení.

No a pak jsem si večír sedla ke každýmu ohaříkovi a mudlala a mudlala a masírovala……..až třeba někteří, jako Taliprtka, která si nalezla do toho nejmenšího pelíšku se z něj blaženě roztekla na podlahu 😀

Mirko, černej čaji

nám tady to není jedno, záleží nám na vás a kdyby to šlo nějak pomoci i jinak, že se dosud pomohlo, tak dejte prosím vědět. doufala jsem, že ty terapie oběma pomohou.

přístup učitele o kterém píše černej čaj, naprosto nechápu!!!

černej čaj
    a premyslim, jeslti bych si to prece jen nemela koupit…

ne neměla, myslím, že člověk si má kupovat i když je to na charitu, jen to, co mu dává smysl. já si taky nekoupím plašič snů na charitu, protože mě to vůbec nezajímá, to radši dám ty peníze -částku, kteoru si mohu dovolit, přímo a tam , kam chci. Tohle není charita, oni to vydávají pro sebe, charita je to, že člověk pomůže někomu v nouzi, tohle nouze není.

Mirka D.
    k psychologovi jdu za 2 týdny…

souhlasím s Fifi, že v tomto případě náporu na psychiku by Tě mohl vzít dříve, a je dobře, že ty prášky bereš zpět. Martina a okolí které Tě nutí to vysadit bych přetrhla. Oni nejsou v Tvé kůži. Mám ve svém okolí dva lidi, kteří prostě prášky brát musí a berou je dlouhodobě. Nejsi jediná a na kecy okolí se vykašli, dělej věci, jak je cítíš Ty.

Zlatka
    Těším se na Pepinovo blog.

já taky, já taky, protože když nestíhám, tak mi to uteče a teď už nevím,na který stránce jsou ty ftipný vídeja,

Jinak na rampu budu muset zavolat servis,drhne.Jenže jsem si tenkrát nechala vnutit firmu až z Uherského Hradiště

krucinál! a musí to být zrovna oni? Je to v záruce? Neumí to někdo jiný někde jinde?

Já jsem z nákupu dycky KO,že už pak se mnou nic nejni.
    jo, tomu dost rozumím a chápu to, ono to člověka i vysosá . když není vyloženě nakupovací typ.

Míla
    nevzala jsem jí včas k doktorovi, když pšíkala 😐. Z Králíků.cz vím, že rýma se léčí blbě, tak jsem byla laxní.

jo, někdy to člověk nevychytá 🙁 , kdyby tak uměli mluvit!

Fifi
    nohy umytý mám i když zrovna nemířím do hospody 😀

Fifi
    Mne prdne cevka z Pepina, tyyyblaho, to je ufoun
    😀 a máš vstupní obrázek pro Pepinovo fórum 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem PetraK.