Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Zlatko
tak to je hodne nesikovny s firmou, hlavne lidi jako ty nemaji penize nazbyt na takovou cestu predevsim, nejsou to nejake firmy, ktere maji rampu treba pro zakazniky nebo tak… tak snad se podari s nimi domluvit a nepujde jim jen o penize ale i o to to nejak spojit.
Nojo, ferinka nosila chvili, aby si nehlodala stehy 🙂
Milena
to je neprijemne, no chybami se clovek uci a priste uz budes vedet hned.
Thielli
bozi komiks! ten by nemel rozhodne zapadnout!
mam to podobne s prodavanim veci jako ty, veci cca kolem 1000 rozdavam v podstate za postovny, ty drazsi za susen, protoze uz sou to utopeny naklady a jen obcas neco prodam, kdyz uz fakt resim nejakej financni problem a hodila by se kazda korunka a vim, ze se to za tu cenu da a neni to zlodejina.
Ted sem tu nabizela nepromokavou bundu za 1200, par mesicu starou, 1x pouzitou, z 1900 co sem si narychlo koupila v lete na hodne destivou dovcu v ceskym lese ale mela kratky rukavy a lezly mi z ni ruce (su opici zena:) nikdo ji nechtel za 1200 na netu, ani za 1100, ani za 1000… jenze sem nekdy loni na jare darovala nevyhovujici ultralite krosnu + nejaky lehky vandro vybaveni, co nepouzivam na projekt „invalida na cestach“ coz jsou lidi treba po castecnym ochrnuti co chteji jezdit ven, na tyhle ultra lehky veci nemaji sanci vydelat ale pritom treba s 18kg batohem proste ujdou 5km a s 9 treba i 12… no a v tydnu pred vanoci se mi ozvala pani, ze se k ni dostal ten muj batoh (jenze nemel viko, to se mi hodilo, sem si ho nechala na druhej batoh, ale z nej tamto neslo na tehnle kvuli prezkam zpatky – jenze tamty prezky sem ocesala z jinejch batohu zmist, kde nejsou dulezity, pac mam 8x stejnou znacku batohu 😀 a ze jestli nekde nemam to viko, on totiz nema ani kapsy nijak po ruce a ze by se ji hodilo tam mit leky sikovne… tak sme se domluvli, ze ji dam to nekompatibilni viko (ono vzadu to slo zacvaknou na zadech, ale nesedelo to pak na utazeni vpredu), a pak me napadlo se ji zeptat, jak je velka… hm, asi M-L… no pribalila sem ji tu bundu 😀 mela hroznou radost, tak jsem taky mela hroznou radost.
no a takhle to delam skoro se vsim, treba petrs01 si ode me koupila ponozkoby a dala mi snad 2x tolik nez sem chtela s tim, ze ona porad usetrila ale prislo ji to za nejak desne malo 😀
obcas tady holkam neco nabizim, ale to sou fakt kvalitni funkcni veci drahy a na turistiku/venceni, jinak se neboj, ze bych si z vas delala tady bazar 😀
ted mi psala teta, ze trempici neco chtej vydat knizku 50 let psaci tramspke souteze at si za 600 v predpodeji koupim, ze se skladaj na tiskarnu… no malem sem si to koupila s tim, ze nemusim mit tri tydny 2x tydne kupvoanej obed z restaurace ale muzu si proste porad nosit z domu.. pak sem vymekla, ze to neni moje vec a tu knizku fakt nechci a nemam ted na charitu penize a od te doby me trapi, ze kvuli moji neochote se vzdat par obedu z restaurace ted trempove nebudou mit knizku a premyslim, jeslti bych si to prece jen nemela koupit…
akorat ze rozdavat ztraceny koupe je neco jinyho, nez jeste dotovat z neceho, co nemam…
MirkaD
klasika, na stredni se me jednou ucitel zeptal, proc mam rozrezany ruce, co se mi stlao… tak sem rekla, ze sem si to udelala sama (poptve v zivote sem to nekomu rekla) a ten se zatvaril a bez reakce delal, ze to neslysel… 30 let moje rozrezany telo nikoho netrapi ale je videt, ze neustaly vymluvy jako ze sem se v lese zamotala do pletiva nikdo neveri, kdyz mam nohy rozrezany imrvere… a jak sem zacala chodit na tyc, brala sem to jako ze signal, ze to nesmi byt videt, ale pod kalhotkama je taky jeste hromada mista, ze jo… co ted rok na tyc nechodim, protoze to ani nevychazi casove, tak uz je to opet uplne jedno…
a prasky fakt musis brat, pripadne konzultovat, kdyz ti nesedi… jemilion druhu a je potreba najit dobry a rozhodne je samovolne nevysazovat…
jo a dobry je taky mlatit hlavou do zdi, to neni videt…