Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Zlata

Tak jsem vás přečetla,snad mi něco z toho uvízlo v hlavě.
    Černej čaj
    Ferinka je miláček,snad jí oblečení bylo.
    Knížka cos mi napsala byla půjčená,tak příště.A jo pokecala jsem si.Musím ještě dočíst tvoje putování,jsem ve stresu tak to není ono.Fotky máš určitě výstavní.
    Mirko
    Díky za fotky v mailech, aspoň vidím jinou krajinu a pejsky.Prášky nevysazuj!!Já beru už aspoň 20let, když jsem se rozbrečela před doktorem po jeho ujistění že se zády a bolestí se nedá nic dělat a na invaliďák nemám šanci.S bolestí to nepomohlo,ale aspoň jsem nebrecela.
    Thieli
    Užíváš si s pudlíkama pěkně.Tady byli většinou vořeši,Puňťa 1,Puňťa2(ten miloval výšky,měl rád rozhled), jezevčík Míša(nosil od sousedů boty, bohužel vždycky jen 1do páru), bernardýn Bobík,miláček,Aymee,vořechová z Řecka,útulkáčka Maya,kterou mi nějaká svině otrávila, vlčák Andy,mladý teď mají vlcakovoořechovou Trixu.
    Mílo
    Kralíková Myšice je úžasná,mě Kikina rozhodla vždycky něco, navíc mi vždycky nakadila a počůrala postel.Teď je venku s ostatními králíky ,má tam společnost,jsem to počítala tak je jí asi 5 nebo 6.
    Fifi
    Těším se na Pepinovo blog.
    Jinak na rampu budu muset zavolat servis,drhne.Jenže jsem si tenkrát nechala vnutit firmu až z Uherského Hradiště, dělají teda po celé republice i v Rakousku, jenže budu muset platit cestu.Snad se dá domluvit až pojedou někam sem,abych platila jen část. Jo,to je tak, když je člověku blbě a rozhoduje za něj někdo jiný .
    PetraK
    Já jsem z nákupu dycky KO,že už pak se mnou nic nejni.A s tou nádchou neblbni,lež, vyležet to chce.Teď je plno covidu,chřipek a má to zase jiný příznaky, nejhorší jsou pak ty dozvuky.
    Kimi
    Doufám že už je to lepší a s Goliáškem už procházkujete.