Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Thielli
    jo,Alavis bych brala,nějk bych to do něj v rukavích vrazila….je to veliký?
    Vidis, a mas to zadany, Mirka ma zajem. 🙂 Mirko, to jsou mekky, vonavy pamlsky, psiska se po tom muzou umlatit. Muzes nalomit na mensi kousky klidne a rozdavat pri vasich cvikach jako odmenu mezi ostatnima, ale dle myho ti to Zeryk spolkne jak malinu. Akorat slecna Hneda ma vyhrady, neznam fakt jinyho psa, kterymu to nechutna.
    Ohledne podavani leku mi ted vytanula na mysli situace s Ruzici, kdyz mela coby mala ty svy divny zazivaci problemy. A byla potreba ji na veterine, v ordinaci, podat kvuli kontrast rtg tu hnusnou kasi. Sestricka to rozmichala do chutny konzervicky, Zlababa cuchla a nasrat. Ji bylo kolik, 5 mesicu, pul roku? Umela jen jecet a sednout. Tak STEKEEJ! a pochvala, piskot a zdibek „mnamky“, kterou jsem ji este utrhla od huby, ze musi zase stekaat! a pak sednout! a stekaat! – a cela miska toho hnusu do ni pak padnula jak nic, byla lacna po odmene za povel.
    Ejch, a pro Thielli, aby se nenudila u knizky zrzavci, tady vlastne stejnej princip pouzitej na Trolitko pacholitko pri jeho zanetu slinivky. Prijemny cteni preju. 😀 A tady pak druhej dil, snad to link ulozi.

Edit
    Mirko
    k psychologovi jdu za 2 týdny…
    V takovyhle krizi by te mohl vzit i driv, zkus se zeptat?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Fifi.