Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Thielli-četla jsem tě večer na pohotovosti-dnes večer
holky mě z práce poslali na šití..no na šití to nebyl,ale je to hnusný,dostal jsemtetanovku,mám to vyčištěný,mám to obden čistit,převazovat…4krát se ptal jak se mi to stalo,nehodu mi nevěřil…2 řízance…
Martin včera,at furt neberu prášky…no tak co už…budu je brát asi až do smrti:-)(
tak moje úspěxgy-plavat jsem se naučila v osmé třídě pár metrůmdoted musímvidět,kde je dno…
a uplavu tak deset metrů,4 krát jsem se topila,na kole jezdit neumím
uměla jsem v deseti letech,učila jsem se znovu skoro ve 45-hysteráky jak svina,na kolo mě nedostaneš
bruslit-neumím
lyžovat-v sedmé třídě běžky
z těláku celej život čtverky-děcka se mnou nechtěly hrát míčový hr,ani být v družstvu….
kroužky-vybíjená-pár týdnů-trenér furt řešil,že su pomalá…
kynologický kroužek 2 roky-teorie-krmení,výchova,výcvik,péče,anatomie,reflexy-z toho jsme psali testy-pár diplmů mám-jinak ze psy jsme chodily na stopy a na cvičák,kde jsme je učily přivolání,překážky,poslušnost,i obranu…
cvičák-18let
12 let výcvikářka pro malý plemena a občas pro velký-když jsem vedla víc jak 3 cvičáky za sebou nedávala jsem to psychicky,po cvičáku se mi chtělo brečet,vycuclá…
lidi jsem měla 15 a 15-dělala s něma pořadovky,přkážky-u velkých plemen
u malých poslušnost,specilální cviky a stopy…
-mí psi-Kim-kříženec MK-tvrdej,ostrej,rvavej,vyjížděl po mě
dvakrát jsem neudělala ZMMP-zkouška malých plemen minimum
kde jsou stopy,poslušnost+střelba a speciální cviky-pachové práce-revír-aportky a rozlišování předmětů
jednou jsme vylítly na stopě-30 bodů-limit je 35-50-hledal tam myši
podruhé na stopu 20 bodů-hledal srnky
2 krát závody-obojí poslední místo-zkouška ZMP1-zkoušk malých plemen prvního stupně-stopa,poslušnost se střelbou.a speciáoní cviky-revír aportky,přinášení předmětů-celkem 5 krát musel najít a přinést předmět a hlídání kabele a samostatná činost psa-že se nenechá odvázat
v 11 letch jeho 2 splněné poslušnostní zkoušky-ZOP,ZPU1-tam kromě poslušnost ještě hlídání kabele….
3 výstavy voříčku a psů bez PP-2 v Boskovicích,jedna v pLZNI-jen účast…v 11,v 12,ve 13 letech-to byl ten zdrahač v lese
ve 13 jsem ho začala učit tanec ze psem…umřel v necelých 15 letech…
Killy Zimný potok-milovaná Killynka půjčovaná-4 krát nás vyhodily ze ZMMP-3 krát na stopě,počtvrtý se bála střelby…
udělaly jsme na popátý…
ZMP1-vyhodily nás 3krát-pokaždý na stopě….pak umřela,,,,
splněný zkoušky-ZMMP,ZOP,ZPU1.BH-závody-ZPU115,místo z 20,a 11 místo nevím z kolika,,,ze 30?
a 3 místo z malých plemen-malý plemena tam byly 3….
povaha?milá,vděčná,poslušná,submisivní,všude mohla bez vodítka,s její smrtí jsem se nesmířila doted a to je to 21 let….3 měsíce u nás bydlela porodila štěnata,zůstal u nás kříženec Dux
ten ZOP-s holkou mýho bávalýho co si ho do desti měsíců půjčovala,protože já měla starého Kima,Killynku-ta byla přes půl Blanska a půjčovanýho knírače Čendu-s ním jsem neudělala ZOP-šel se honit s dobrmankou a nešel přivolat…
Dux-se mnou 5 zkoušek-Zpu1,ZMMP,BH,Fpr1,ZZO,
ZÁVODYstopařský závod-2,místo,jinak 1,místo poslušnostní závod,3 krát 2 místo,jednou cena sympatie a jednou nejlepší poslušnost-to bylo na tom sttopařským,4 místo,4,místo dle ZPU1,,4.místo-klubový závod,a 2 a 3 místo dle ZPU1
v tanci-4,místo a dvakrát kde si vzadu-štěká u toho a já neumím tancovat….
jo 2 poslední závody dal bez pravé zadníé nohy-amputace a stopařskou zkoušku taky bez nohy….
Gero-můj malý knírač s PP*ZOP,ZPU1,ZZO,BH
závody-dvakrát nejlepší knírač závodu-pohár,a nejlepší speciální cvik-hlídání předmětů-takže 3 poháry
jinak-14,místo z 18lidí,6místo z desti lidí,6místo z 15lidí,8.místo z 12lidí,5,místo ze 7lidí,10.místo ze 17lidí,14 místo z 15 lidí,
a ZPU1 jsme dělali napodruhý….
výstavy-8-jednou CAC,CACIB…JINAK VÝBORNÝ,VELMI DOBRÝ,KRAJSKÝ VÍTĚZ,A DOBRÝ-ŠPATNÁ ÚPRAVA SRSTI-BYL MOC NAKRÁTKO
povahově-línej,klidnej mazel,nálepka se separační úzkosti,mohl všude se mnou,hodně na volno,nezdrhal,neběhal….
tolik ke psům
a ted ke mě-celej život si všchno moc beru,přecitlivělá,doma mě zakazovali brečet
tady jsou taky všichni v klidu,vyrovnaní a nic je nerozhodí..
tak jsem začala před lety se sebepožkozováním-blo to rychlejší než xx hodin brečet,s tím jsem kař¨ždýho srala….tohle mě vždycky dost rychle uklidnilo…
3roky skro se léčím na psychiatrii,
když chvíli neberu léky,dopadne to jak včera
na větu*moc si všechno bereš mám alergii….
mám v prdeli,klouby,záda,-od 20 jsem se zajímala o alternativní medicínu,jezdila po léčitelích,několik let cvičím na záda,občas rehabky,masáže,kraniosakrální terapie…
do 30 let jsem chodila na revmatologii+ortopedii-nelíčily mě ani tam ani tam,
jen cpaly lékamaod bolesti…..
na invalidní důchod to není-mi řekli ve 30 a sebrali sníženou prac. schopnost-že nemůžu pracovat ve stoje,chladu,průvanu..
děti nemám,su vykastrovaná
stejně bych jako matka stála za houby-nervní.přecitlivělá,labilní…..