Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fifi

Bryvecir vespolek,
    teda tady bylo dneska pocasicko, blefuj. Hlavne poryvy byly dost nechutny, kamosce to ted v podvecir vyvratilo dvere u tranzita, kdyz vystupovala, velkou radost mela…
    Thielli
    Veslovaci trenazer mam, Insportline Amazonian, vlastne mi tak nejak zustal od kamose. V soucasny dobe mu Pepin vohlodava suchy zipy na slapkach, trenazeru, ne kamosovi. Takze jsem na tom s jezdenim asi jako ty, ja nemela sil, kdyz bylo Troldikovi zle, ted me zase nepusti zada a novej vorech. To jsou pekny vymluvicky, vid. 🙂 Potrebuju se hejbat jak prase drbani, posilit bricho, stred tela, mno, po soucasnym vypadku zadovym se na to halt uz budu muset vrhnout, neni jiny cesty.
    Alavis Calming mas Strong nebo normal? Treba by si ho odkoupila Mirka pro Zeryka, nebo Esuska pro Taliprtku? Kdyz by nemely damy zajem a tobe by to melo zustat doma lezet ladem, muzeme se domluvit – pro Pepina se tu a tam pulka bobule hodi. Ale ja to tu sezenu v klidu po meste, to jen kdybys to neudala jinde.
    Mne zbylo po Trolitkovi 2/3 baleni AminAvastu, coz je na ledvinovy selhavani, skvelej preparat. Nemas v okoli nekoho, kdo to psovi dava?

Esusova
    Nechceš mu tady udělat koutek – jako že Pepinovo fórum
    To neni blbej napad. At to ma, zmetecek, pekne pohromade. Zalozim si tu neco, dik, jen co zada vic dovoli psat a fotit a tocit, vrhnu se na to. „Rychlý pruhy“ 😀 jsou genialni nomen omen, bych radsi brala tu poklidnou Šipku. 🙂
    napadlo mě, jestli bys nechtěla něco sepsat o svých zkušenostech s CBD
    Ja bych toho chtela sepsat… Jen neni porad nalada, ted ani zado psat nedovoli. S CBD mam zkusenost kratkou, Troldovi zabiral na jeho stresy hodne podobne jako Calming. Pisu si do blocku dalsi zalozku tedy. 🙂

Zlatko
    Jak nakup a rampicka, slo to?

Dneska byl Pepin opet obalen hroznem pubertaku, tentokrat drsny holky z ucnaku. Se z nej total roztekly, jedny vyskubnul kus vlasu, druhy malem ukrad brejle, ale ja je varovala. Ruzice ho dneska tahala za volnou kuzi po podlaze, jsem zvedava, jestli v utery najde vetka cip. 😀