Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

černejčaj
    kdepak kapky a jemné přípravky, to na nás nefunguje bohužel vůbec. hnědá je v tom asi po mně. Dvě čtyřstovky brufen jako základ, když bolí hlavička…

Petrs01
    jako já vím, že jsem se tě tím bíglem dotkla, vím to. Vím to každou větu, kterou teď o tobě čtu. Bígla měli sousedé pod námi, byli to „pejskaři“ z opačného konce světa než je ten tvůj, pak jsem potkávala paní na Smetance s bíglem a ta mi řekla, že bígl je diagnóza, že už má třetího 😄…
    ale fakt je to mé provinění tak zlé, že si mám přečíst ještě o tvých dogputováních a tím si nechat vyfénovat poslední loužičky sebevědomí, které mi ještě leží v mozku? 🙄
    ono stačí, jak mě bolí nohy, když čtu mawenzi.
    Ony mě ty nohy totiž bolí, i když jdu v noci čurat.
    Jezdila jsem divokou vodu a to i v zimních měsících. Bylo to ještě léta páně 19… už nevím. Na neopren jsem neměla, nosili jsme vlněné hadry. I tak jsme se někdy navzájem museli na konci tahat z kajaků ven na sníh, protože jsme drželi tvar. Pak jsem taky hrála mnoho let basket, takže kotníky, kolena a otočené prsty na rukách. No a k tomu ostruhy na patách jako pravý rytíř.
    Takže dnes už jen posilovna. Ráno vstanu a celý den průběžně přenáším čtyřicetikilové závaží. Občas si přečtu článek „Jak zhubnout po padesátce“ a shledám, že je opět mimo mé schopnosti návod dodržet. Endorfiny vyplavuji pouze při pohledu na své pesové, když vidím, že jsou šťastné.