Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsem se fčéra těšila, že koukneme na film a pak jsme to vypnuli. Velká premiéra teda nebylo nic pro nás evidentně. I když výkon Ivy Janžurový s „Tureťákem“ byl kouzelnej. Ale to bylo asi tak šécko. tak jsem si šla stahovat fotky, co mi poslala Petrs a když jsem je šécky stáhla, tak jsem zjistila, že je přes ně všade logo Úschovna 🙁 mě málem fláklo. No stahovala jsem to tím nejblbějším způsobem. takže dneska musím znova. Sklep momentálně suchej, takže s hadrama lítat nemusím, tak budu mít snad čas. Aspoň můžu zase odložit to třídění oblečení, že jo 😀 😀 😀

kachna – ten pán je jak kdysi Benda na čézetu, ten zas nevěděl, kde má kozykozy 😀 😀

Mirko, a tak já se Ti nedivím, že ti po letech došla trpělivost. Však jsme Ti kdysi s Petrs říkaly, že by frajer z tý postele jel jak namydlenej blesk a hned tak by se do ní nepodíval. Ono tohle pořešit je nimračka a když do toho člověk nejde dobrovolně, že to má jako svoje hobby, tak se s tím špatně žije.

Fifi

uvidi se, esli se to zlepsi, musi
    drrrrržim!
    Este sezrana Pepinem nejsem.
    tak hurá, hurá a třikrát hurá 😀 😀 jsem si pouštěla ta vídeja a je to ňůňůůů. Nechceš mu tady udělat koutek – jako že Pepinovo fórum, kde bychom to šécko nasázely najednou a člověk by si tam zašel, kdyby měl deprézi 😀 . co ty jeho tlapátka, lepščejší už?

S Ruzici jsou silenej gang, zrovna pred chvili mu davala slusnou cocku, tahala ho po zemi za hnaty, krcisko, pak se pred nim vytelila na zada a kopyta hore, dupal po ni a rdousil za lalok…
    tohle prostě MI-LU-JU!

a. Ruzice si odfrkne, on ma ritualy, venkani pokazdy jinde, je to fajn.

to je supr. taky myslím, že dělení je fajn a důležitý.

Jsem Tě chtěla o něco poprosit – už před časem, pak odešel Trolda a teď, jak přišly Rychlý Pruhy, tak nevím, zda bys měla čas, ale… napadlo mě, jestli bys nechtěla něco sepsat o svých zkušenostech s CBD – já o tom třeba vůbec nic nevím, jen to sem tam někde zahlédnu a určitě nejsem právě sama. Myslíš, že bys našla čas? Mohlo by to jít současně tu i na Zvířetníku s tím, že tady bychom to daly o něco pozdějš, aby měl Zvířetník prioritu? Co myslíš, šlo by to?