Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
tak včera odpo
ráno vycházka ze psama kousek k lípě,pohrát si s oběma s hračkama,záhazet-trošku revírky aportky-Dafina několikrát nesla plyšáčka na lavičku místo mě:-)
má štěstí,žee su kynolog ve výslužbě,jak někdy ze srandy říkám:–D
-ale tak nebyl tam povel aport,že tak at si to nosí na lavičku-potrkanec jedn šedej
pak doma trošku uklidit,nychystat brambory k obědu a pěšky do práce
po cestě přes plnačku do města dole baba na volno štěně kudrnatý čehosi-letím kolem nich na tachometru 5 v očích smrt vlají za mnou hůlky,vlasy..
a štěně za mnou a sláče po mě a nejde na zavolání a nejde-tvl,mámn po cestě do práce čas chytat čokla co na mě hoope
tak jsem ho paní chytla,paní ho sřvala,že dostane na zadek-a že jestli vletí do polí chytat ho nebude-že by řekla prominte-nic
tak jí říkám,proč by mělo štěně dostatr na zadek a co jako pamlsek a tak?tak mě zjebala,že štěně nechce dojít,tak jsem se paní omluvila za poučování-ironicky a letěla do práce-se slovy další pi.. má psa!…tvl grrrr….
v práci prča-zástupkyně si zrasovala ruku při cvičení pro začátečníky s dětmi,tak dělala hodně věcí jednou….
a druhá zástupkyně si z ní dělala prču,že máme hoodnš věcí na cvičení zrovna a já jsem chtěla dodat,že ke cvičení máme i fukční trička….:-)
no,radši jsem držela hubu:-)
zástupkyně-už nikdy si nebudu dávat předsevzetí,že budu cvičit!
no byla jsem jako 2kasa-lidí moc nebylo tak hoodně vybalování,úklid a tak…
zástupkyně-co ty a Martin-já no dobrý ted..
a ona-no vy jste taková držácimže ,,,,taky už jste staří,že….
já-no špica,umíš dodat sebevědomí!
ona-no dyt vám už táhne na pade!njn…..mí nadřízení jsou holt o dost mladší:-D
večer v lijáku vyvenčit a hají….no hají o plnoci…
dnes ráno jsem si říkala,že dáme delší vycházku,když mám volno
modrý nebe nade mnou,
bláto zase pode mnou
mokro-to Dafča nerada…
po delší době jsme změnily trasu-ani k rybníčku,kde chodíme furt když je bláto,ani kousek k lípě-tam chodíme,kdž máme pracovní den a vycházku prodlužujem cvičením a hraním
ani k lípě/ k hájence-oba kopce mega bláto
ale dědinou ke cvičáku,pak navrch do kopce a doprava k vysílači a zpět a doleva k hájence a zpět a dolů ke cvičáku,na fotbalovým hřišti Dafi valila 2 krát přes celý hřiště k lavičce,ppak k druhé levičce tto asi milionkrát-tam byla 2 metry ode mě,když jsem si hrála s Žerykem s kolečekem,jednou donesla kolečko a šlo se dom-Dafi se teda většinu vycházky táhla jak šnek,protože mokro,ale lavičky ju rozveselily-to je tááák ftipný-ona se plouží-uvidí lavičku-oblízne se!!zryclí,dolítne k lavičce,plácne na ni packou a letí pro pamlsek:-)to oblíznutí při pohledu na lavičku mě rozkrájelo:-D:-D
a ted Čajíku peču kuře
a peču je každýmu zvlášt!
protože Martin tam chce celou kostku másla!!!!
tak nic,tak každýmu zvášt jak u debilůůůůůůůů
PetraK-ježíííšííí,jste chudáci s vodou teda:-(((