Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Petrs01-jo,s tím vodítkem mš taky pravdu-třeba u Killy,když mi doktor k jejímu šelestu tenkrát řekl,že musí všzde chodit furt na vodítku-asi aby neběhala-tak to jsem nedodržovala,protože ona stejně bez vodítka nijak nelítala a z hodole by jí jeblo,a aporty jsem házela dál-ale jen 3 kroky…
jo ještě máme letitej spor s Martinem-vylezem ze psama a po úár metrech se pohádáme-proč je nepustím?Nikde nikdo není!
Mockrát jsem tomu vlovi-s prominutím už !!!:-)
vysvětlovala-ŽE JÁ NA ZAČÁTKU VYCHÁZKY SE MUSÍM ROZEJÍT,VĚTŠINOU MĚ BOLÍ ZÁDA,KYČLE,BELHÁM SE,ZOHLÁ,STUHLÁ,A NESOUSTŘEDÍM SE NA PSY,ANI NA NIC JINÝHO,JAK SE ROZEJDU TAK POUŠTÍM
TAKY TO,ŽE NIKDO NIKDE NENÍ PRO MĚ NENÍ DŮVOD HNED POUŠTĚT PSY!
záleží,jak mě vnímají,jestli nejsou duchem nepřítomní a tak….
a další náš letitej spor-on tím,že poslouchají,tak chce aby byly puštění furt všude-jako ve městě,ví,že nic
ale na výletech-jééé tady jsou lidi,moc lidí,a mají psi-no chudáci naši psi,to se neproběhnou,no co z toho výletu budou mít,jsme sem neměli chodit
nééé trady už nikdy nepudem,jsou tady lidi….
peklo-Martin by to prostě vždy nejradši vylidnil,když někde jsme:-D
naposledy byl takhle hysterickej při cestě na Brdo-tam psi na volno-zpět davy-psi proběhlí a Martin držkoval,že jsou chudáci na vodítku!!!
marně jsem mu vysvětlovala,že pro ně to,že jsou někde jinde,kde nikdy nebyly,že pro ně už tohle je únavný-změna,že nepotřebují furt všude lítat-Žeryk stejně běhá ze začátku a pak chodí 3 kroky!!!za nohama,takže je vidět ve stínu,když nějakej je,jinak vidět není-bych na Žeryka pottřebovala zpětný zracátka na čepici….
na každým výletě stejně najdem kousek,kde se prolítnou,kde jsou lavky,pařezy a Žeryk může válet sudy v listí…