Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
MirkaD
díky za vodítkové počtení. Je to tak. Jenže koho by napadlo chodit na diskuse rok před pořízením psa? A na internetech nebo v knihách zase tolik tyhle věci nejsou. Tam jsou vysvětlené hlavně ty rovnice o jedné neznámé, žádné složité zlomky. Teprve loni na jaře jsem vyčetla, že hnědá je na vodítku v naší zóně vofous klidnější. Stále je ve střehu, to ano, ale není to už tak urputné. Černá s připnutím vodítka ze sebe vypouští duši a stává se robůtkem který poslušně kluše krok za mnou. Takže jen ty hlavní silnice s různými nepředvídatelnými zvuky. Jinak svoboda. A hnědá už se neptá, proč ona je připnutá a černá ne, když to přeci vždycky všude bylo stejně.
PetraK
Včera jsem si půjčila na ruku chytré hodinky. A dnes ráno psaly: čas v posteli: 8 hodin, čas spánku: 6 hodin… no a můžeš si spočítat, do které knihy zahučely ty dvě hodiny. Už abych měla dočteno, víš, jak jsem teď unavená? 😁
Petrs01
…a začala jsem číst články o tvých čtyřnožcích. Takže tento týden asi už nebudeme venčit… nebo česat. 😊
černejčaj
to tvoje toulání mám taky rozečtené – to musíš i ty být tak plodná? 😁
…
To mi Fifi neřekla, když mě sem zvala, že na mě padne lavina toho, co si přečíst chci. To není jako jiné internety, kde bez potíží shodím většinu, protože si to přečíst nechci. 🙄
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.