Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

PetraK

A já se stavím za půdle! Půdle je geniální pes a jednou bude doma, to vím. Miluju jejich inteligenci a variabilitu ve smyslu velikosti – beru tedy ty pro mě původní a základní – tedy malý, střední a královák. A ve smyslu barevnosti – zase základ – černá, bílá. což je barva z doby, kdy jsem byla asi takhle .-. malá. bílá je bohužel nepraktická, takže mi zbývá černota, což se ke mně stejně hodí. Je tam jediná nevýhoda – nejni vidět grimasy na což jsem si u vižlíků hodně zvykla, ale rozchodím to, protože můj první pes byl taky grimasově neviditelnej . A opravdu nechápu, že se půdle někomu nelíbí – pokud má normální střih a chová se normálně, je to supr sporťák – překvapil mě můj kolega, který si ho hodlá pořídit na courání po horách, až půjde do důchodu. Za mě je to geniální tah. A u chlapa překvapivý. Královák se mi líbí moc, ale to už pak bude za možnostma, takže se vrátím tam, kde jsem půdle poznala kdysi – ke střeďákovi. Aktivní a inteligentní sporťák – jak říkám, geniální řešení. Jen budu muset kouknout, kde najdu někoho na úpravu srsti.