Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

Thielli-tak já to vezmu napříč plemeny tu-vlčího špic se mě líbí moc a to už od dob Martiny Mgnoli Klimešové,co k nám chodila se svou bez PP špickou do Blanska na cvičák,jako jedna z prvních cvičila agility a to právě s Andy-špicem,dělala s ní tanec-i mě to učila s tenkrát 13letým Kimem a kníračkou Killy,
    -tak kvůli ní se mě líbí špicové už moře let,nezměnila to ani Ferinka:-)
    -ohaře bych nechtěla kvůli tomu,že bych jim nedokázala dát práci,-moje zdr.omezení-furt mě něco bolí jak svina-su ráda,že dám těm svým čoklíkům co potřebují-na ohaře bych neměla zdraví
    -na rotvíky nemám kynologicy,stejně jako na bígly a Vašíčky…
    -Lokiho bych taky brala hned-líbí se mě dlouhosrstý plemena se špičatýma ušima-typu špic,chodksý pes-chodáka bych taky brala…
    -český strakatý pes-tam by mě vadilo lovení….-knírači mí čistokrevníí-Kily,Gero a Dafi zvěř nezajímala vůůůbec
    zase jsem si to vyžrala u kříženců knírače-Kim-ale ten mohl být hodně puštěnej ve městě,kolem řeky atd,kromě lesa všude,tak chodil dost na volno,vlese 14metrovka,no a psi rodičů celý život kromě pár období,kdy jsou holé pole,lány,tak jsou na vodítkách….
    -kolie-jakou má Kachna-se mi velmi líbí-tu bych brala,myslím,že Kachna je s ní spokojená-působí na mě jako pohodový pes?
    -pudli-tam mě odrazuje úprava srsti -popúradě mám toho za roky soužití ze psy co upravuji plný zuby….-ale tak kdyby byl malej…a někdo mi to dělal…tak by to šlo…
    já pošilhávám po šiperce….
    a pak uvidím štěně knírače a dělám-jééééé knírač…
    no uvidíme co jednou bude…
    jo a Thielli-knírač teda taky není pes co se líbí -v Litomyšli mě chcálily Dafi,tam se líbila-jinak neslýchám často-spíš teda vůůbec:-)-jakože jééé hezkej pejsek a tak
    n když není knírač zrovna po úpravě tak nic moc,většinu roku mu nejsou vidět oči:-))
    mě akorát chválily psy,že jsou hodný-ve vlaku vždycky
    no a moje kamarádky by taky knírače nechtěli-Čjda ho nechce,PetraK ho taky nechce-Petra NENÍ ČESACÍ:-)
    kamarádka co má basendžho by taky knírače nechtěla-a já bych nechtěla basendžiho-kousavý,zdrahací,nedá se to moc cvičit-a kamarádka už má pátýho basenžiho:-)))