Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Thielli

Když mě se pudlové nelíběj

COŽE?!!!! DALŠÍ, KOMU SE NELÍBÍME! Takže to bude další černý puntík! Poslední dostala Fíkovnice z Chovu!

ale jo, chápu Peters01, už jsem to psala i na ten Chov. Kdyby mi někdo před lety řekl, že bych si mohla pořídit pudla, padla bych do mrákot a hned po probrání se bych si jako první zaklepala na čelo. Když jsem pak po výběru před sedmi lety oznámila volbu okolí, jednomyslná reakce byla – COŽE??? pudla??? dyk je takovejch hezkejch psů… přesvědčily mě až fotky velkých pudlů nevyčesaných a nevystříhaných do tvaru poháru šlehačky. Dnes, když jdeme po venku, už se mě docela dost lidí zeptalo, co je to za rasu.. a kritéria výběru byla: velký nelínající pes pro začátečníka… no, moc jich takových není. 🙄

Ale cením si upřímnosti. Nelíběj. Napíšeš to natvrdo. Já mám tedy také několik plemen, která se mi nelíběj, ale v tomto su větší srab, že to nenapíšu jejich majiteli úplně narovinu. Protože já už jsem zvyklá, že mi to lidé říkají a rozhodně mě to nebolí. Ale myslím si, že někdo by to třeba nedal, že zvíře je jako dítě a když někomu řekneš, že má ošklivý dítě, běží do kouta zaplakat.

No a obsah našich psů bych neměnila, hnědá se u veta bojí a kdybych jí řekla, že jí budou celou vyndávat z kožichu, mohla by z toho mít psotník. 😁

Attachments: