Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem curýk. A že by se mi teda chtělo zpátky do procesu, to se mi teda nechce. Nutně se potřebuju stát rentiérkou. Ohaříci vánočně zmoženi a teď můžou, na rozdíl od nás hezky relaxovat. My jsme zahájili naši každoroční pitivku, neboli suchej čtvrtrok. Tak jsem na nás zvědavá 🙂 .
Doufám, že fšicí pesani přežili petardování ve zdraví. Nesnáším to a byla jsem ráda, že u nás byl letos výrazný klid – když opominu slovensko pražský lufťáky, který to aspoň letos neházeli na ulici směrem k nám, tudíž jsem nemusela řvát jak prokopnutá a Silvestra jsme si užili v poklidu.
černej čaj – hele je letos nějaká možnost si koupit dálniční ještě za starý peníze s odloženou dobou platnosti – my už si ji taky koupili ještě za 1500 a platí nám od února,
Kachna – proč si odřezáváš končentiny? Hele mi to ten den měli celý takový našponovaný, jak byl ten pátek jediný den, kdy byl Brtnik doma, tak se omlouvám.
Petrs01
ale vono se to snaží! A učí! A funguje!
Psikla je boží prostě! 🙂 Jen jim to klidně šécko pověz, já to stejně napíšu po svým 🙂
Ta Zrzavčí kniha je zakletá! To tak jako jen nahlídnete… smíchy upadnete u předmluvy… a najednou LUP! a máte v sobě kapitolu.
🙂 děkuju, to jsem moc ráda a těší mě to.
MirkaD
závidím samoposlouchacího psa z útulku!!
přesně takovýho si taky jednou přeju!!!
Psikla je splněnej sen, je to komik.
tak jsme dnes vstaly na pražáka-jak by řekla PetraK:-)
já jsem na Pražáka vstávala celý Vánočky. to jsem si to užila!! A dneska pecka do makovice 😀
dobrej Sivestr jsme měli-pyžamová pohoda v posteli….,za mě ideální….
to se dobře čte!
Thielli
“…Já ti dám flákanec…”
😀 😀 😀 bomba!
Když se stavuji v obchodě po cestě z lesa, už si nechávám na sobě vodítka
ano, činím taktéž vč. píšťalky a hračky na vodítku, aby bylo jasně hned z první identifikovatelný, že nepřichází Jožin z Bažin, ale kynológ profesijounál 😀 😀 Ovšem kukla……. tak tu nepřebije nic 😀 😀 😀 musel to být velezážitek. To jsou situace u kterých bych chtěla být jako nezávislý pozorovatel 😀 😀 asi bych se strhla, to vidět 😀 😀 😀 😀
jak moc nám tady jednou pokvetou “narcisy”.
jojo, tyčkaři. To se rozmohlo. Já chápu, že se člověk třeba vyfotí na výletě – ostatně heh, ještě než se to stalo módou, tak nás Brtnik sem tam cvaknul, díky svým dlouhým ručkám na výletě-takže jsme vlastně takový průkopnící sélfí – ovšem bez tyčky :D, ale dneska je to takovej ujetej fenomén mi přijde.
Eva C.
krásný PFko, jak tam vznosně leží Madmazél Sindibádka!
třeba v tomto blátivém období opravdu nemá smysl prát zabahněné kalhoty každý den, že
přesně tak! Já to mám ještě vymakaný tak, že mám – v mém šatníku zcela neočekávaně – maskáče – který můžu přetáhnout v pohodě nejen přes legíny,ale i přes džíny, takže když v tomhle období tmy, KTERÝ UŽ NÁM ALE POMALU KONČÍ!! – přijdu z práce, tak se nemusím převlíkat, jen přetáhnu maskáče, vyměním bundu a můžu jít s ohařema hned ven a nezdržovat se převlíkáním. To je geinální tah, jen hupnu do holinek a mažu.
Jo vidíte, to jsem chtěla poprosit – jestli pak na stránkách nakladatelství můžete napsat svou objektivní recenzi, aby případní budoucí kupující měli možnost si říct, jestli jim to za to stojí, si knížku koupit a nebo ne.
No a já jdu makat přátelé, mám tady toho požehnaně.