Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Přeji dobré ráno vám všem, a hlavně – ať i v tomto roce běží život tak nějak, jak se dá zvládnout.
MirkaD – díky za fotky v mailu, žel neslíbím ti oplátku, protože já se objektivu vyhýbám, co to jde…
Obecně – pokaždé, když někde zahlédnu nějakou pipinku nebo pipina, který se někde šteluje k tomu, aby si udělal selfie, vzpomenu si na Ivanka z Mrazíka, jak se upravoval v zrcátku, že je to trapné a opravdu by mě nikdy nenapadlo, jak moc nám tady jednou pokvetou „narcisy“.
čajíku – Igor Hnízdo vs. Petra/Mirka – Igor Hnízdo – postava z filmu Obecná škola o svých aktivitách kecala. Tříska si vymýšlel, čím vším byl. Teprve v bunkru na výletě přiznal Svěrákovi, že těm dětem ve škole kecá proto, aby měly vzor s vysokou laťkou. No a já jsem povzdechla, že tyhle dvě náše čečetky zdejší z téhož nemohu podezírat, bo jejich aktivity jsou doložitelné. O to větší má pak člověk mindrák, že sám stihne desetinu.
…
Když se stavuji v obchodě po cestě z lesa, už si nechávám na sobě vodítka, protože když jsem vstoupila do krámu ve svém venčícím úboru bez nich, nejednou za mnou celou dobu chodila ostraha.
Pak byla ještě jedna humorná příhoda v obchodě.Jak jezdím na tom kole, tak tohle bylo v zimě v době, kdy jsem ještě neměla skládačku. Nosím prakticky jen černé oblečení a tehdy byl mráz, až praštělo a já měla pod helmou ještě černou kuklu s výřezem jen pro oči. Sundala jsem si helmu, přivázala kolo a v té kukle jsem nakráčela do obchodu. To byste měli vidět tu paniku.
Fifi – to nevypadá moc dobře, ta tvá záda… takže ze zdravotních důvodu odkládáš online turné Pepi-Rosi-Fifi? Ale to mezitím Pepin vyroste a my u toho nebudeme 😳 Hlavně, aby se ti to už odskříplo, ty bolesti jsou hodně nepříjemné. Ty na to trpíš? Vlastně jsi psala i o koleni – jsi vyřazený sportovec?
Tak já si jdu uvařit kafe, venčení ráno bylo skvělé, nikde ani noha, všichni vyspávají opice, všude klid… a smradlavé bedny o rachejtlí. Takže holky je všechny spočítaly a pochcaly a o zábavu bylo postaráno. Včera večer nám hodně pomohly morkové kosti, pro samou práci s nimi ani nebyl tolik čas se něčeho bát.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.