Fóra › Ostatní › Kecací Vánoce 2023 › Odpověď na: Kecací Vánoce 2023
Zlatka
Zlodej, čórka
MirkaD
Tak to jste meli peknou navstevu tety a dobre ze tatkovi lip:) ono to asi muze byt hodne jako na houpacce…
Sli sme ze sloupu na skalak, to je 9km asfaltu apak po zelene na techov a na nadrazi, tak to je zas uz skoro cely lesem, krome kousicku pres techov a dolu blanskem na vlak. Celkem 17km.
Jo to co popisujes ze je basenji, takto je knigy ta stredacka…
No prave ja si chtela kdysi ke 20 narozkam koupit za 5000 novrj mobil a prodavacka mi ho odmitla ukazat z pod zamku ve vyloze, pritom v tom obchode sem kupovala mame, kakosce, tatovi a vzdy vyndali ukazali, vyzkouseli… tady sem prisla v maskacich a ona mi ho odmutla ukazat s nejakym dementnim vysbetlenim jako ze „vy si honstejne nekoupite tak vam ho ukazovat mebudu“ tak sem napsala mail do te spolecnosti ze jak si mam.koupit mobilnkdyz me nenecha ani z nej zvaolat ze v nem.dobre slysim ja i druha strana a dostalo se mi odpovedi ze sem vypadala podezrele a prodavack audelala samozrejme vse spravne aby zabranila moznemu fimancjimu poskozeni spolecnosti… takze jo, pro nektery lidi ses v maskacich zlodej…