Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023 Odpověď na: Kecací Vánoce 2023

MirkaD

dnes ráno jsme jely do BK a k tetě a strýcovi do Kateřiny,
    Martin spal 2 hodiny,
    já vzhůru od půl šesté jak mě všechno bolelo
    tak jsme se nasnídaly a šly ze psama-okruh po dědině-kolem knihovny,rybníčku
    potkaly jsme u rybníčku Pavlu s basenžíkem,a ten startoval po psech i po m…pak se uklidnil…ale stejně…doma vrčí i po synovi Pvli,od té doby co on jezdí dom na víkendy…bych toho psa nechtěla ani zdarma-Pvla by zase nechtěla knírače:-)
    ale prostě basendži-kousavej,divokej,když se mu něco nelíbí,de natvrdo do paničky…..
    no po vycházce jsme teda jeli
    bez psů-Martin je chtěl brát,že s něma půjde po dědině,aby se vyhnul návštěvě,ale já mu řekla NE,NE,NE,NE!!
    SICE VYDÍRAL CITOVĚ,ŽE TO DĚLÁ PRO PSY,BUDOU S NÁMA,BUDOU MÍT VÝLET,ZMĚNU-ALE NIC!!
    řekla jsem mu,že mě všechno bolí,Žeryk by při tak daleké cestě blil jak Amina,na návštěvě s 2 psama je to blbost,já budu v autě uhýbat blicímu Žerykovi,su utahaná,prostě ne,však jsme za chvíli zpět,a vezmem je pak zase ven….-su dobrá,řekla jsem mu,že psům,se věnuju hodně,a že brát je dnes sebou na návštěvu by pro mě nebyl odpočinek!!
    pro Thielli-přes psi mě Martin vždy ukecal,kdybych měla lézt po 4-jak řekl-pejsci budou mít změnu,nebudou sami…tak jsme s něma někam jeli,i když bych radši s něma šla na 10 minut za barák a bych šla ležet…
    no takže jsme vyjeli,po cestě jsme se stavily ve Křtinách v kostele,kde jsem se pomodilala-Martin-nemůžu jít do kostela,mám maskáčový turistický gatě
    já-tvl-Bohovi je tohle jedno,tomu je to u prdele….co máš na sobě…
    no takže jsem se pomodilala,koupily jsme si pohledy ze Křtin,prolezly tam kolem obrazů a zvonů,prohlídly jesličky-nikde nikdo,pak začaly jezdit lidi…
    dojeli jsme pro tatku a hurá k tetě
    teta má starýho nemocnýho pudlíka-z Útulku,který se tam u nás objevil párkrát,jinakležel v obýváku,a jinak od syna mega línající křížence čivavy,co celou dobu se chovala u Martina na rameni,
    v dílně v dekách zabalený 2 nalezený vypasený kočky-koukala jim jen hlavička:-)
    no pokecali jsme,dostali pidi jéžiška ještě-táta od tety dovezl na Vánoce-sprcháč,mýdlo,šampon,dnes jsme dostali svíčky,ponožky-já,Martin kuchynský chnapky,fotečky,pohled vánoční,přívěsek na krk
    pak ještě domácího králíka a bezinkový limonády
    pokecali jsme,a za hodku jeli dom
    bylo to fajn,zasmáůli jsme se,strýc vždy nco řekl a teta to doplnila-ftipně:-))
    odvezli jsme dom tátu,vzali pečivo,a jeli dom
    doma po obědě jsme čapli všechny 4 a jeli do lesa do Nevojic
    Dafina maniak pařezový lítala od pařezu k pařezu podle hesla čím víc pařezů-tím víc pamlsků
    až potvora moc neposlouchala-viděla pařez a hrrr k němu-tak jsem jí řekla,že je potvora šedá nevychovaná,kráva nevychovaná a doma ju zmlátím:-)
    nevím,proč až doma,asi,že po cestě na to zapomenu,nebo co:-))
    normálně vyhrožuju polepšovnou,že ju prodám na guláš,pude na řetěz-rezavej a jestli nechce pár facek?
    no,Bettyna v rámci vodítka taky hoopala po pařezech,poi vzoru Dafiny,Žeryk válel sudy a Maxík nás usilovně doháněl a supěl za náma-na vodítku,ale nestíhal,má horší kondičku,než jeho máma Bettynka-no užily jsme si to všichni:-))i pusu jsem dostala-od Žeryka-jsem vám poslala fotečky v meilu:-)
    po vycházce už jen pejsky vyčesat,vykartáčovat a spinkat do postýleček…..
    ted večer se tu už sřílí,ale vyvenčit na dvoře se stihly…